HerNews.gr
BRIDE NEWS

Γαμήλια τούρτα: Βρείτε την ιδανική για τον γάμο σας

Όταν πρόκειται να αποφασίσετε για την τέλεια γαμήλια τούρτα, θα πάρετε αρκετές κρίσιμες αποφάσεις. Η επιλογή της πιο νόστιμης γεύσης για να σερβίρετε τους καλεσμένους σας βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας. Αλλά και το σχήμα είναι εξίσου σημαντικό. Θέλετε να κάνετε μια τολμηρή δήλωση με άφθονο χρώμα ή επιλέγετε κάτι πιο απλό; Θέλετε μια τριώροφη γαμήλια τούρτα ή κάτι που μοιάζει με κέικ; 

Επίσης ενώ μια στρογγυλή τούρτα είναι η πιο παραδοσιακή επιλογή, υπάρχουν πολλά άλλα σχήματα γαμήλιας τούρτας για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων τετράγωνων κι ακόμη κι εξαγωνικών. Αλλά ποιο είναι το καλύτερο για εσάς; Διαβάστε παρακάτω για τον απόλυτο οδηγό για τα σχήματα γαμήλιας τούρτας, από επαγγελματίες.

Επιλογές σχήματος γαμήλιας τούρτας

Σύμφωνα με τη Nicole Redd-McIntosh, ιδιοκτήτρια των Nicole Bakes Cakes, το πιο δημοφιλές σχήμα γαμήλιας τούρτας είναι το στρογγυλό. Μια στρογγυλή τούρτα μπορεί να σταθεί από μόνο της με ένα επίπεδο ή μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε πολλά στρογγυλά στρώματα.

Οι τετράγωνες γαμήλιες τούρτες έρχονται στη δεύτερη θέση και προσφέρουν μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό. Σύμφωνα με τη Jasmine Rae, ιδιοκτήτρια του Jasmine Rae Cakes, τα τετράγωνα κέικ χρειάζονται περισσότερο χρόνο και δεξιότητα για να τα φτιάξετε από τα στρογγυλά κέικ. Λόγω της απαιτούμενης δεξιότητας, με έμφαση στη δημιουργία αιχμηρών γωνιών, οι τετράγωνες γαμήλιες τούρτες μπορεί να έχουν υψηλότερο κόστος. Ένα τετράγωνο κέικ θα ταΐσει επίσης περισσότερους επισκέπτες από ένα στρογγυλό κέικ παρόμοιου μεγέθους.

Άλλα σχήματα γαμήλιας τούρτας

Είναι δυνατό να επιλέξετε ένα σχήμα γαμήλιας τούρτας που να είναι εντελώς μοναδικό. Το εξάγωνο είναι επίσης υπέροχο σχήμα.  Επιπρόσθετα σχήματα, όπως οβάλ ή καρδιά είναι επίσης δυνατά ανάλογα με το ζαχαροπλαστείο που θα επιλέξετε.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο σχήμα γαμήλιας τούρτας

Για να βρείτε το καλύτερο σχήμα γαμήλιας τούρτας λάβετε υπόψη τη συνολική αισθητική του γάμου σας, καθώς και πόσους καλεσμένους θα έχετε. Τα τετράγωνα κέικ είναι υπέροχα για έναν μινιμαλιστικό, καλλιτεχνικό γάμο, που είναι μοντέρνος. Επίσης μια τετράγωνη τούρτα, προσφέρει περισσότερες μερίδες από μια στρογγυλή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αξιολάτρευτοι τρόποι για να ντύσετε τον σκύλο σας για τον γάμο σας

HerNews ka

Ρομαντικό νυφικό: Μια υπέροχη επιλογή για τον γάμο σας

Her News

Photobooth ή Mirrorbooth; Τι να επιλέξετε

Her News