HerNews.gr
Ζώδια

Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων του αέρα

Τα 12 ζώδια αντιστοιχούν το καθένα σε ένα από τα τέσσερα στοιχεία, φωτιά, γη, αέρας και νερό. Στην περίπτωση των ζωδίων του αέρα, μιλάμε για τους Διδύμους, τον Ζυγό και τον Υδροχόο. Εδώ, εξετάζουμε τα χαρακτηριστικά των ζωδίων του αέρα, λίγο πιο αναλυτικά.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ένα μεταβλητό ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, της γλώσσας και των ταξιδιών. Η μεταβλητή φύση των Διδύμων τους κάνει προσαρμοστικούς κι αυθόρμητους. Και χάρη στον Ερμή, οι Δίδυμοι έχουν ταλέντο στη συζήτηση και στην απορρόφηση πληροφοριών.

Αυτό είναι ένα πολύ κοινωνικό ζώδιο, που του αρέσει να συνομιλεί και, φυσικά, να κουτσομπολεύει. Οι Δίδυμοι έχουν ακόρεστη ανάγκη για ψυχική τόνωση, καθώς το ζώδιό τους συνδέεται και με το μυαλό και τη γνώση.

Μην εκπλαγείτε αν οι Δίδυμοι στη ζωή σας είναι τύποι «υποδοχής όλων των συναλλαγών», καθώς τους αρέσει να κάνουν πολλές εργασίες, να δοκιμάζουν νέα πράγματα και να εξερευνούν ιδέες κι έννοιες. 

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, των σχέσεων και της ευχαρίστησης.

Εάν χρειάζεστε συμβουλές για ψώνια, ένας Ζυγός πρέπει οπωσδήποτε να είναι το πρώτο άτομο στο οποίο απευθυνθείτε. Ο Ζυγός συμβολίζεται από τη ζυγαριά, καθώς αυτό το ζώδιο έχει να κάνει με την ισορροπία.

Παίρνουν επίσης πολύ σοβαρά τις σχέσεις τους κι έχουν τη φήμη ότι είναι εξίσου ερωτευμένοι, όσο και αναποφάσιστοι.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα σταθερό ζώδιο που κυβερνάται από τον Ουρανό, τον πλανήτη της πρωτοτυπίας, της αλλαγής και της καινοτομίας. 

Αυτοί οι άνθρωποι είναι συχνά γνωστοί για την ιδιόμορφη πλευρά τους. Είναι αναμφισβήτητα το πιο ανεξάρτητο από τα ζώδια του αέρα.

Επίσης οι Υδροχόοι μπορεί να είναι αρκετά σοφοί και μπορεί να σας εκπλήξουν με τις πρωτότυπες ιδέες τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτά τα ζώδια φιλάνε πάντα με πάθος

Her News

Τα ζώδια που πρέπει να προσέχετε

Her News

Ποια ζώδια θα επηρεάσει η Πανσέληνος;

Her News