HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Θέλεις πιο καυτό σεξ; 4 μυστικά που θα το απογειώσουν

Μερικές φορές, στο τέλος μιας κουραστικής μέρας, μπορεί να λαχταράς ένα καυτό σεξ με τον σύντροφό σου, αλλά γνωρίζεις ότι είστε και οι δύο πιθανότατα είστε πολύ εξαντλημένοι για να παρακινήσετε τους εαυτούς σας να αυξήσουν την θερμοκρασία στην κρεβατοκάμαρα.

Κανένα πρόβλημα, άνθρωποι είμαστε όλοι, για αυτό κι εμείς θα μοιραστούμε μαζί σου 4 μυστικά που θα απογειώσουν το σεξ κάθε στιγμή.

Αφήστε την κρεβατοκάμαρα

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να απολαύσετε ένα πραγματικά καυτό σεξ είναι να δοκιμάσετε ένα δωμάτιο εκτός από την κρεβατοκάμαρα.

Βγάλε τον σύντροφό σου από τη ζώνη άνεσής του και εξερευνήστε μαζί πραγματικά το υπόλοιπο σπίτι σας.

Η αλλαγή του περιβάλλοντος από αυτό που έχετε συνηθίσει και οι δύο κανονικά συμβάλλει στη δημιουργία αυθορμητισμού κι ενθουσιασμού.

Αυτά τα δύο πραγματικά μπορούν να απογειώσουν το σεξ. Δοκιμάστε την κουζίνα, το μπάνιο, το αυτοκίνητο ή ακόμα κι ένα άδειο δωμάτιο σε ένα πολυσύχναστο σπίτι.

Χρησιμοποιήστε τη μουσική για να έχετε διάθεση

Η μουσική που σας δίνει ενέργεια, σας χαλαρώνει ή σας φέρνει σε ρομαντική διάθεση μπορεί να μετατρέψει ένα απλό σεξ σε κάτι πιο ιδιαίτερο. Σκεφτείτε όλες εκείνες τις στιγμές στη ζωή σας που ένα τραγούδι σας έκανε να νιώθετε πιο hot και φτιάξτε μια λίστα αναπαραγωγής για να δημιουργήσετε την τέλεια διάθεση για καυτό σεξ.

Εστιάστε στο στοματικό σεξ

Εάν έχετε συνηθίσει να κάνετε τα βασικά και μετά να μπαίνετε κατευθείαν στο ψητό, αφοσιωθείτε στο να  ευχαριστείτε τον σύντροφό σας για τουλάχιστον 15 λεπτά με στοματικό σεξ, μόλις μπει στο σπίτι.

Οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν ως πρόχειρο προκαταρκτικό παιχνίδι και όχι ως κύριο πιάτο. Το παρατεταμένο στοματικό σεξ είναι φοβερό. Πιστέψτε μας σίγουρα μετά θα έχετε ένα καυτό σεξ.

Δεθείτε

Εάν δεν το έχετε ξανακάνει αυτό, είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αυξήσετε και οι δύο τους παλμούς σας. Ίσως να πιάσετε μια γραβάτα και να δέσετε τα χέρια του συντρόφου σας στις άκρες του κρεβατιού. Μπορεί βέβαια να γίνει και το αντίθετο.

Το να δένεις τον σύντροφό σου είναι ένας τρόπος για να κάνεις τα πράγματα να γίνουν καυτά. Εξάλλου δεν είναι κάτι που κάνεις κάθε μέρα ή εβδομάδα.

Τα οφέλη που προσφέρει το πρωινό σεξ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι άνδρες ή οι γυναίκες έχουν τη μεγαλύτερη ερωτική επιθυμία;

Her News

Γιατί πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στους οργασμούς το 2024

HerNews ka

Σεξ: Ποιες τροφές θα απογειώσουν την λίμπιντο σου;

Her News b