HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Γιατί πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στους οργασμούς το 2024

Μια δημοφιλής ψυχοθεραπεύτρια στα social media αποκάλυψε το μυστικό για ένα πιο ευτυχισμένο 2024: περισσότεροι οργασμοί.

«Το να έχεις οργασμούς βελτιώνει την ψυχική σου υγεία», είπε σε ένα πρόσφατο βίντεο του TikTok. Το να δίνετε προτεραιότητα στην «ευχαρίστηση του εαυτού σας» με «τα κατάλληλα όρια», εξήγησε, «αλλάζει εντελώς τη ζωή σας».

«Βελτιώνει την αυτοπεποίθηση του σώματός σας και σας βοηθά να αναπτύξετε μια πιο υγιή εικόνα σώματος», συνέχισε.

There Are 3 Types Of Female Orgasm, According To A Male Professor | HuffPost UK Life

 

«Βελτιώνει τον ύπνο σας απελευθερώνοντας μια ολόκληρη δέσμη ενδορφινών. Εάν προσπαθείτε να ανακαλύψετε πώς να αυξήσετε την ευτυχία σας, οι οργασμοί το κάνουν επίσης».

Οι οργασμοί – από το δικό σας χέρι ή κάποιου άλλου – απελευθερώνουν νορεπινεφρίνη, ωκυτοκίνη και ντοπαμίνη που τονώνουν τη διάθεση που μπορούν να μειώσουν το στρες και το άγχος, καθώς και να βελτιώσουν τη γνωστική λειτουργία.

Ακόμη καλύτερα, οι γυναικείοι οργασμοί μπορούν επίσης να ωφελήσουν την υγεία της πυέλου, είπαν οι ειδικοί στη Vogue.

@selfcareblogic See the Abundant Mental Health e-book to learn how to develop healthy seggusal wellbeing tips before the New Year! 🔗 at top of my page. 😊✌🏾💖 #howtobehappy #selfcareroutine #stressreliefstuff #anxietyrelief #newyearnewme #2024goals #selfpleasure #seggseducation #womenshealth #selfcaretips #mentalhealthmotivation #mentalhealthtiktoks #happylife ♬ original sound – Lakiah | Real Self-care

«Η μήτρα είναι ένας μυς που πρέπει να χρησιμοποιείται και να ασκείται και οι άνθρωποι θα πρέπει να φροντίζουν να τον διατηρούν δυνατό όσο και το υπόλοιπο σώμα», δήλωσε η πιστοποιημένη νοσοκόμα μαία και ιδρυτής της Nettle Wellness Jo Zasloff.

Κρατά μακριά τα ξεσπάσματα και βελτιώνει την επιδερμίδα σας λόγω της αύξησης των επιπέδων οιστρογόνων, το οποίο βοηθά στη διατήρηση του κολλαγόνου, της πρωτεΐνης που κάνει το δέρμα σας να φαίνεται νεανικό και σφριγηλό. Μιλήστε για μια λάμψη μετά τη συνουσία.

Και, επειδή οι οργασμοί μειώνουν την αρτηριακή πίεση, θεωρητικά μπορούν επίσης να είναι αντιγηραντικοί, σύμφωνα με το Glamour.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Aυτοϊκανοποίηση: Τα μυστικά που θα την απογειώσουν

Her News

Τι είναι η ερωτοφοβία; Μάθε αν έχεις κι εσύ αυτή τη διαταραχή

Her News b

Ανοργασμία: Η απουσία οργασμού στις γυναίκες

Her News