HerNews.gr
Διεθνή

Κωνσταντίνος Αλέξιος: Ποζάρει για πρώτη φορά με την Poppy Delevigne για το εξώφυλλο του Vanity Fair

Ο πρωτότοκος γιος του διάδοχου Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, Κωνσταντίνος-Αλέξιος, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε σχέση με την αδερφή του πασίγνωστου μοντέλου Cara Delevigne, Poppy Delevigne. 

Μπορεί να έχουν 12 χρόνια διαφορά, όμως το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένο ενώ μάλιστα πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε το πρώτο τους εξώφυλλο για το Ισπανικό περιοδικό “Vanity Fair” όπου οι δυο τους ποζάρουν μαζί.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Αλέξιος κρατά στην αγκαλιά του την Poppy Delevigne στην φωτογραφία και φαίνονται να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν από μερικούς μήνες, ο 24χρονος και η 36χρονη απολάμβαναν μια χαλαρή βόλτα στο Δυτικό Λονδίνο.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται η dailymail «οι δυο τους φιλιόντουσαν και αγκαλιάζονταν στη μέση ενός βιβλιοπωλείου – και σίγουρα δεν ανησυχούσαν μήπως τους δουν μαζί».

 Το δημοσίευμα ανέφερε ότι η Poppy εξακολουθεί να είναι παντρεμένη με τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της, Τζέιμς Κουκ, αλλά το ζευγάρι είναι σε διάσταση και πως ο Κουκ έχει παραιτηθεί από διευθυντής της εταιρείας τους, Poppy Delevingne Limited.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jada Pinkett Smith: Σπάει τη σιωπή της για τις κατηγορίες ότι ο Will Smith έκανε σεξ με τον Duane Martin

HerNews ka

Κίνα: 70χρονος με σώμα… καλύτερο από 20χρονου αποκαλύπτει τη ρουτίνα γυμναστικής του

HerNews ka

Chrissy Teigen: Η τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα της

HerNewskl