HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ματίνα Παγώνη: Δηλώνει θαυμάστρια του Κωνσταντίνου Αργυρού – «Μου αρέσει πολύ, φαίνεται καλό παιδί»

H Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος ΕΙΝΑΠ και αντιπρόεδρος ΟΕΝΓΕ μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Δευτέρας 21/8 για τους λόγους της έξαρσης των κρουσμάτων της νέας παραλλαγής του κορωνοϊού.

Στη συζήτησή της με την Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Νικήτα Κορωνάκη και θέλοντας να ελαφρύνει το κλίμα μίλησε και για τον αγαπημένο της καλλιτέχνη, ο οποίος όπως δήλωσε είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η Ματίνα Παγώνη δήλωσε αρχικά πως «Εγώ δεν χορεύω αλλά μου αρέσει να βλέπω αυτούς που χορεύουν, ούτε έχω ιδιαίτερη φωνή», ενώ σε σχετική ερώτηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου, απάντησε: «Έχω πολλά αγαπημένα τραγούδια, όλα έχουν τις ώρες τους αλλά δεν χρειάζεται να πεις κάποιο, γιατί παρεξηγούνται οι υπόλοιποι τραγουδιστές».

Στη συνέχεια, η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Νικήτας Κορωνάκης, ρώτησαν τη Ματίνα Παγώνη ποιος είναι ο αγαπημένος της τραγουδιστής με την ίδια να εκφράζει την αδυναμία της στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Μου αρέσει πολύ ο Αργυρός, έπαιξε πάρα πολύ το καλοκαίρι. Απ’ ό,τι φαίνεται είναι καλό παιδί και χαμηλών τόνων. Δεν τον ξέρουμε. Είχαμε πει με την Ανθή  και τον Ιορδάνη να πάμε αλλά δεν πήγαμε τελικά. Τώρα κάνει συναυλίες», αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Θα επέστρεφα στην τηλεόραση μόνο με κάτι που έχει σχέση με το καινούριο μου αντικείμενο»

Her News

«Mad Video Music Awards 2022»: Έρχονται για τρίτη χρονιά αποκλειστικά στο MEGA

Her News

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τι είπε για την κόντρα Λιάγκα – Πετράκου;

Her News b