HerNews.gr
Social News

Britney Spears: Χορεύει τόπλες στο κρεβάτι και ένας άνδρας την… γλείφει – ΒΙΝΤΕΟ

Η Britney Spears μοιράστηκε ένα αποκαλυπτικό βίντεο με την ίδια να κυλιέται τόπλες στο κρεβάτι λίγες μέρες αφότου ο εν διαστάσει σύζυγός της, Sam Asghari, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram την Κυριακή, η Britney Spears φορούσε μόνο ροζ εσώρουχα και μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο καθώς ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι ενώ κάλυπτε το στήθος της με τα χέρια της.

Κάποια στιγμή, η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνης σήκωσε το πόδι της στον αέρα καθώς το τραγούδι «I Put a Spell on You» της Annie Lennox έπαιζε στο βάθος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Η τραγουδίστρια, μοιράστηκε αργότερα ένα δεύτερο βίντεο από τη βραδινή της έξοδο με μια ομάδα ανδρών, ένας από τους οποίους έγλειψε το πόδι της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Το βίντεο της ποπ σταρ ήρθε μια μέρα αφότου έσπασε τη σιωπή της για τον χωρισμό της από τον Asghari.

«Όπως όλοι γνωρίζουν, ο Hesam και εγώ δεν είμαστε πια μαζί… 6 χρόνια είναι πολύς χρόνος για να είμαστε με κάποιον, έτσι, είμαι λίγο σοκαρισμένη αλλά… δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω γιατί, ειλικρινά, δεν είναι δουλειά κανενός!!!», ανέβασε στο Instagram το Σάββατο μαζί με ένα βίντεο που χορεύει.

Η Britney Spears γλείφει το πόδι της

Η Spears πρόσθεσε ότι «δεν άντεχε άλλο τον πόνο», αλλά καθησύχασε τους θαυμαστές της ότι «τα πάει πολύ καλά».

Ο Asghari μοιράστηκε τη δική του δήλωση για τον χωρισμό τους την Πέμπτη, γράφοντας μέσω του Instagram Story, «Μετά από 6 χρόνια αγάπης και αφοσίωσης ο ένας στον άλλον, η γυναίκα μου και εγώ αποφασίσαμε να τελειώσουμε το ταξίδι μας μαζί».

Britney Spears και Sam Asghari

Ο πρώην γυμναστής κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την Τετάρτη – αναφέροντας την 28η Ιουλίου ως επίσημη ημερομηνία χωρισμού – εν μέσω ισχυρισμών ότι η τραγουδίστρια τον είχε απατήσει με έναν άνδρα υπάλληλο και ήταν βίαιη με τον εν διαστάσει σύζυγό της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Emily Ratajkowski: Δείτε τι έκανε με το δαχτυλίδι των αρραβώνων της μετά τον χωρισμό της

HerNews ka

Δανάη Παππά: “Θέλω να νιώθω καλά με μένα και να μου κάνει το τζιν. Αν μου κάνει το τζιν είμαι μια χαρά”

HerNewskl

Μαρία Τζομπανάκη: “Έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό κι άσχημο”

Her News b