HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Ο λόγος που δεν φοράει το δαχτυλίδι του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ εθεάθη χωρίς το ακριβό δαχτυλίδι αρραβώνων της από τον πρίγκιπα Χάρι – αλλά ο λόγος πίσω από αυτό δεν έχει καμία σχέση με τον γάμο της.

Ενώ η Δούκισσα του Sussex εθεάθη να απολαμβάνει το μεσημεριανό γεύμα με τους φίλους της Kadi Lee και Cleo Wade, το υπέροχο δαχτυλίδι της αντικαταστάθηκε αισθητά με ένα άλλο σε αυτό το δάχτυλο.

Η Meghan Markle έξω για φαγητό με φίλους.

Ενώ τα κοσμήματα που λείπουν έχουν πυροδοτήσει εικασίες για τον γάμο της, μια πηγή λέει στο Page Six ότι το δαχτυλίδι της Μαρκλ απλώς «φτιάχνεται».

Ο Χάρι,  χάρισε στην τότε αρραβωνιαστικιά του ένα ακριβό δαχτυλίδι αρραβώνων όταν της έκανε πρόταση γάμου τον Νοέμβριο του 2017.

Το προσαρμοσμένο σχέδιο περιείχε ένα διαμάντι με καταγωγή από την Μποτσουάνα – μια χώρα που είχαν επισκεφτεί μαζί στην αρχή της σχέσης τους – και δύο μικρότερες πέτρες από τη συλλογή της αείμνηστης μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Μέγκαν Μαρκλ.

«Το δαχτυλίδι είναι κίτρινος χρυσός, γιατί αυτό είναι το αγαπημένο [της], και η ίδια η κύρια πέτρα αγοράστηκε από τη Μποτσουάνα, και τα μικρά διαμάντια και στις δύο πλευρές είναι από τη συλλογή κοσμημάτων της μητέρας μου για να βεβαιωθώ ότι είναι μαζί μας σε αυτό — σε αυτό το τρελό ταξίδι μας μαζί», είπε ο δούκας του Σάσεξ στο BBC κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης μετά τον αρραβώνα.

Η Μέγκαν Μάρκλ χαρακτήρισε το δαχτυλίδι «απίστευτο», εξηγώντας: «Τα πάντα σχετικά με τη στοχαστικότητα του Χάρι και τη συμπερίληψη [των λίθων της πριγκίπισσας Νταϊάνα] και προφανώς δεν μπορώ να συναντήσω τη μαμά του, είναι τόσο σημαντικό για μένα να ξέρω ότι είναι μέρος αυτού μαζί μας».

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ την ημέρα του γάμου τους, 19 Μαΐου 2018.

Με τα χρόνια, η Μέγκαν Μαρκλ άλλαξε το δαχτυλίδι.Οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι το αρχικό κίτρινο χρυσό δαχτυλίδι αντικαταστάθηκε με ένα πιο λεπτό μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bραβεία BAFTA: Με 11 υποψηφιότητες το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου

HerNews ka

Travis Barker: Eπιστρέφει από την περιοδεία του για «επείγον οικογενειακό θέμα» εν μέσω εγκυμοσύνης της Kourtney Kardashian

HerNews ka

Τομ Χίντλστον: Ο «Λόκι» της Marvel στην Ελλάδα – Έφαγε σε ψαροταβέρνα στο Ναύπλιο

Her News b