HerNews.gr
Διεθνή

Travis Barker: Eπιστρέφει από την περιοδεία του για «επείγον οικογενειακό θέμα» εν μέσω εγκυμοσύνης της Kourtney Kardashian

Οι Blink-182 ανέβαλαν την έναρξη της ευρωπαϊκής περιοδείας τους την Παρασκευή, καθώς ο Travis Barker επέστρεψε απότομα στην Αμερική εν μέσω εγκυμοσύνης της Kourtney Kardashian.

«Λόγω ενός επείγοντος οικογενειακού ζητήματος, ο Travis έπρεπε να επιστρέψει σπίτι στις Ηνωμένες Πολιτείες», έγραψε το συγκρότημα στο Twitter.

Αν και η δήλωση δεν παρείχε λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση της έκτακτης ανάγκης, σημείωσε ότι «οι συναυλίες της Γλασκλόου, του Μπέλφαστ και του Δουβλίνου αναβάλλονται».Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker

Το tweet κατέληξε: «Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή του στην Ευρώπη και τις επαναπρογραμματισμένες ημερομηνίες θα δοθούν το συντομότερο δυνατό».

Συγκεκριμένα, οι τελευταίες αναρτήσεις του Barker στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιελάμβαναν φωτογραφίες από αίθουσα προσευχής και ένα πανό που έγραφε «Μαζί προσευχόμαστε».

Τράβις Μπάρκερ

Τράβις Μπάρκερ

Τράβις Μπάρκερ

Όσο για την Kourtney Kardashian, η 44χρονη σταρ του ριάλιτι δεν έχει δημοσιεύσει στα social media από την περασμένη Πέμπτη.

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2022 , ανακοίνωσε τον Ιούνιο ότι περιμένει το πρώτο τους παιδί μαζί, ένα αγοράκι.

Η σταρ των «Kardashians» είναι ήδη μητέρα του γιου της Mason, 13, της κόρης Penelope, 11, και του γιου Mason, 8, με τον πρώην της Scott Disick.

Ο Barker, από την πλευρά του, έχει τον γιο του Landon, 19, και την κόρη Alabama , 17, με την πρώην σύζυγό του, Shanna Moakler.Kourtney Kardashian

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Άντριου: Κατηγορείται για «όργιο ανηλίκων» στο νησί του Έπσταϊν

HerNews ka

Μάθιου Πέρι- Για τον χωρισμό του με την Τζούλια Ρόμπερτς: «Δεν θα ήμουν ποτέ αρκετά καλός για εκείνη»

HerNews ka

Bianca Censori – Kanye West: Ο πατέρας της απαιτεί να τους συναντήσει για να τους «βάλει μυαλό»

HerNews ka