HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ καλεσμένος στα “Παραπολιτικά 90,1 FM”

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & επαγγελματικών Θαλαμηγών, Cpt. Γιώργος Βάλλης μιλά, από τη Σάμη της Κεφαλονιάς, με την Αλεξάνδρα Καϋμένου στα Παραπολιτικά FM 90.1, για τη φετινή σεζόν.

«Αρχικά ξεκίνησε κάπως υποτονικά αλλά δείχνει να συνεχίζει με μεγαλύτερη δυναμικότητα λόγω last minutes κρατήσεων», δήλωσε ο Γιώργος Βάλλης.

«Στον θαλάσσιο τουρισμό έχουμε τα μικρά ιστιοπλοϊκά και catamarans, τον πιο οικονομικό θαλάσσιο τουρισμό, όπου μία μέση οικογένεια θα μπορούσε να ναυλώσει για τις διακοπές της, είτε μία παρέα 10 ατόμων σε πιο προσιτές τιμές και να απολαύσει μια μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία.

Από την άλλη πλευρά έχουμε τα motor yachts τα οποία προσελκύουν τους VIP πελάτες, οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν στα νησιά και θα κάνουν αγορές, θα φάνε στα εστιατόρια με αποτέλεσμα να ενισχύουν σημαντικά την οικονομία του κάθε τόπου», δήλωσε στη συνέχεια.

Τέλος, ο Γιώργος Βάλλης τόνισε ότι «Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε αυτόν τον τουρισμό, τους ανθρώπους αυτούς που επιλέγουν τη χώρα μας κάθε χρόνο για τις διακοπές τους, για να ξοδέψουν τα χρήματα τους και να τους προσελκύουμε χωρίς την κακή διαφήμιση της χώρας, δεν χρειάζεται να βγαίνουν προς τα έξω τα πικρά θέματα των πυρκαγιών, τον σκοτωμό του παιδιού από τη Φιλαδέλφεια λόγω του ποδοσφαίρου, είτε τον συνωστισμό στα νησιά λόγω των κρουαζιερόπλοιων αλλά να τονίζουμε τις ομορφιές και τα καλά του τόπου μας, τις μαγευτικές παραλίες μας, τα υπέροχα τοπία αλλά και την εκπληκτική γαστρονομία, ώστε να νιώθουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη».

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το ΥΠΟΙΚ παίρνει πίσω τις οικονομικές ενισχύσεις προς την “Κιβωτό του Κόσμου” με απόφαση του Χρήστου Σταϊκούρα

Her News b

Στη ΜΕΘ βρίσκεται 6χρονη στην Πάτρα που παραλίγο να πνιγεί στην παραλία

Her News

Σε ποιους χώρους θα «πετάξουμε» τις μάσκες – Tι θα γίνει με το Covid Pass

Her News