HerNews.gr
Beauty

Ariana Grande: Τόλμησε το avant-garde undo και θέλουμε αμέσως να το αντιγράψουμε!

Κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού, το retro updo κάνει θραύση. Διάσημες προσωπικότητες όπως η ηθοποιός Keke Palmer, η Dua Lipa, η Elle Fanning, η Beyonce, η Adele και η Rihanna έχουν επιλέξει αυτό το χτένισμα για να εντυπωσιάσουν σε κόκκινα χαλιά.

Αλλά τώρα, η Ariana Grande έρχεται να προσθέσει τη δική της εκδοχή, με ένα avant-garde updo που αντλεί έμπνευση από τα ’60s. Και αυτό το κομψό χτένισμα δεν είναι μέρος μιας εμφάνισης σε κόκκινο χαλί, αλλά χρησιμοποιείται για να προωθήσει το νέο λανσάρισμα της δικής της εταιρίας, r.e.m.

Συγκεκριμένα, το beauty brand που φέρει την υπογραφή της μόλις παρουσίασε ένα νέο foundation σε 60 διαφορετικές αποχρώσεις. Η ίδια η Ariana Grande ήταν το πρόσωπο της καμπάνιας για αυτό το προϊόν. Ωστόσο, το εντυπωσιακό χτένισμα της έκλεψε την παράσταση.

Με ένα updo που αναβιώνει τη δεκαετία του ’60, η Ariana Grande παρουσίασε ένα εκκεντρικό και μοντέρνο στιλ. Τα μαλλιά της σχημάτισαν έναν όγκο στην κορυφή, ενώ πίσω τα μαλλιά περιτριγυρίζουν το κεφάλι σε ένα μοναδικό σχήμα. Αυτό το χτένισμα προσδίδει μια αίσθηση παιχνιδιάρικης κομψότητας και ανανέωσης, αναμιγνύοντας τη διαχρονική γοητεία του παρελθόντος με το μοντέρνο στυλ του σήμερα.

Ariana Grande: Τόλμησε το avant-garde undo!

Ariana Grande

Ariana Grande: “Thank u Next” στον Dalton Gomez; – Διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου της από το Instagram

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Clinéa: Tο νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό

HerNewskl

Chain nails: H Dua Lila υιοθέτησε το πιο extreme μανικιούρ του φθινοπώρου!

HerNewskl

Emily in Paris: Τα beauty hacks της Πρωτοχρονιάς!

HerNewskl