HerNews.gr
Beauty

Emily in Paris: Τα beauty hacks της Πρωτοχρονιάς!

Emily in Paris-hernews

H δεύτερη σεζόν της αγαπημένης σειράς του Netflix “Emily in Paris” αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έμπνευση.

Η Emily Cooper εκτός από fashion icon, εμπνέει κάθε beauty addict. Η φυσικότητα είναι αυτό που τη χαρακτηρίζει και της ταιριάζει απόλυτα.

Χάρη στην Patricia Field  και τις στιλιστικές της επιλογές, η Emily ήταν μοναδικές. Ίδια φιλοσοφία ακολούθησε και στις επιλογές στο κομμάτι της ομορφιάς.

Μετά την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, αναρωτιόμαστε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα παραμείνει στο Παρίσι; Θα διεκδικήσει τον Gabrliel; Ποια επαγγελματική πρόταση θα δεχθεί τελικά;

Αυτό που είναι σίγουρα είναι πως οι τηλεθεατές θέλουν την Emily Cooper στο Παρίσι. Άλλωστε, πώς θα αντλούν έμπνευση για τις πιο glam beauty εμφανίσεις.

Ειδικά τώρα στις γιορτές, ψάχνεις έναν τρόπο να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου χωρίς να υπάρξει κάποια δόση υπερβολής. Έχεις επιλέξει outfit, κοσμήματα και φυσικά high-heels, αλλά δυσκολεύεσαι στην επιλογή του μακιγιάζ και των χτενισμάτων.

Windel liner & φυσική ένταση σε μάτια και χείλη

Το μοναδικό  windel liner και φυσική ένταση σε μάτια και χείλη θα πρωταγωνιστήσει τον φετινό χειμώνα. Όσον αφορά το χτένισμα, η ρομαντική Emily επιλέγει ένα chic χτένισμα με ένα twist. Απλό και ταυτόχρονα στιλάτο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

 

Ελαφρύ eyeliner και red lipstick

Από την άλλη πλευρά,  ο προσωπικός της hairstylist Gregory Russel έδωσε μια αρκετά μοντέρνα πινελιά με μια δόση punk. Το κόκκινο κραγιόν είναι πάντα μια γιορτινή επιλογή και ένα whisper flicks”. Όσον αφορά το eyeliner, η make up artist Fiona Stiles προτείνει να μην δοθεί ένταση σε αυτό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by fionastiles (@fionastiles)

 

Twist bun με λεπτές αφέλειες

Μια εξίσου τολμηρή και “in fashion” επιλογή για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς είναι οι αφέλειες που θα αγκαλιάσουν το πρόσωπο σου. Αν θες να είσαι το απόλυτο French girl άφησε ελεύθερες τούφες να στολίσουν το ήδη υπέροχο χτένισμα σου. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

Εμείς ανυπομονούμε για τα επόμενα beauty looks της τρίτης σεζόν της σειράς “Εmily in Paris”.

 

Νεότερα Άρθρα

Caramel Hair: Aυτό είναι το χρώμα στα μαλλιά που λατρεύει η Monica Bellucci

HerNewskl

5 Βήματα για αψεγάδιαστο μακιγιάζ που διαρκεί όλη μέρα

Her News

Lizzo: Το μανικιούρ της μας θυμίζει τον αγαπημένο μας frappuccino

HerNewskl