HerNews.gr
Rainbow

Παντελής Τουτουντζής για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα: «Καθησυχάζει ένα κομμάτι μέσα μου για την προσπάθεια που κάνουμε»

Ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι yes” και στην Κωνσταντίνα Γκρόσι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών που όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα νομιμοποιηθούν σύντομα στην Ελλάδα.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος περιμένω να το δω πράξη επιτέλους και θα χαρούμε και θα δικαιωθούμε. Καθησυχάζει ένα κομμάτι μέσα μου για την προσπάθεια που κάνουμε, ελπίζω να περάσει πολύ άμεσα και στην τεκνοθεσία που αυτό φέρνει πραγματικά τα ίσα δικαιώματα σε όλους, στο ρόλο της οικογένειας εννοώ, το παλεύουμε. Είμαστε εδώ για να το παλέψουμε», δήλωσε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

Για το αν ο ίδιος πέρασε δύσκολα καθώς αυτός ο νόμος δεν υπάρχει στην χώρα μας δήλωσε: «Έχω περάσει όσο δύσκολα περνάει ένας άνθρωπος για να φτιάξει την οικογένειά του, χωρίς να του το επιτρέπει η κοινωνία, δεν έχει αρκετή δυσκολία από μόνο του αυτό;».

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα ΕΛΤΑ κυκλοφορούν για πρώτη φορά pride γραμματόσημα

Her News

Μπάγια Αντωνοπούλου: Απασφαλίζει με ανάρτησή της για τα ομοφοβικά σχόλια που δέχθηκε λόγω της παρουσίας της στο Athens Pride

HerNews ka

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω “Αχ Παναγία μου πάλι gay ξύπνησα”»

HerNews ka