HerNews.gr
Social News

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Σε αυτές τις δύσκολες ώρες μην ανεβάζεις το ποτό σου, η χώρα μας καταστρέφεται»

Η Φιλαρέτη Κομνηνού προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram απευθυνόμενη σε όλους όσοι “αδιαφορούν” για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, συνεχίζοντας κανονικά να δημοσιεύουν στιγμές καλοπέρασης.

«Σε αυτές τις δύσκολες ώρες μην ανεβάζεις ούτε το ποτό σου, ούτε την παραλία που κάνεις μπάνιο, ούτε το club στο οποίο χορεύεις. Εάν δε μπορείς να βοηθήσεις ουσιαστικά, απλά σιώπησε. Η χώρα μας καταστρέφεται. Ντροπή», έγραψε η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Παρόμοια αντίδραση είχε και η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση η οποία ξέσπασε απευθυνόμενη συγκεκριμένα στους influencers, γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: 

«Αναρωτιέμαι, όλοι εσείς οι “influencers” που ποστάρετε από τη Μύκονο… ποια ακριβώς είναι η επιρροή σας, τη στιγμή που η Ελλάδα καίγεται και χάνονται ζωές; Έτσι εκπαιδεύουμε τη νέα γενιά; Πως θα γίνουν ενεργοί πολίτες; Πως θα νοιαστούν για το συνάνθρωπο; Από τη φούσκα τους; Από τη φούσκα που εσείς δημιουργείτε; Λυπάμαι…».

Εριέττα Κούρκουλου: «Αναρωτιέμαι όλοι εσείς οι “influencers” που ποστάρετε από τη Μύκονο ποια ακριβώς είναι η επιρροή σας, τη στιγμή που η Ελλάδα καίγεται»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Κακοσαίος – Τέα Πρέλεβιτς: Νέος έρωτας ή μια δυνατή φιλία;

Her News b

Britney Spears: Νόμιζε ότι ήταν ξανά έγκυος – Κατηγορεί τον ήλιο που την “τρέλανε”

HerNews ka

Kim Kardashian: Το πάρτι γεννεθλίων που έκανε στην 5χρονη κόρη της Chicago με θέμα “Hello Kitty”

HerNews ka