HerNews.gr
Beauty

Ombré Concealer: H τάση που θα λατρέψετε το φθινόπωρο!

Ombré Concealer

Με περισσότερες από 6 εκατομμύρια προβολές, το #ombreundereyes είναι ξεκάθαρα ένα από τα μεγαλύτερα makeup trends στο TikTok αυτήν την στιγμή. Τι ακριβώς είναι όμως αυτή η τεχνική και γιατί αξίζει να τη δοκιμάσεις κι εσύ;

Ombré Concealer: H τάση που θα λατρέψετε το φθινόπωρο

Το Ombré Concealer είναι μια τεχνική που στοχεύει στην επίτευξη ενός πιο φωτεινού και αναζωογονημένου βλέμματος, καθώς και στην αψεγάδιαστη κάλυψη των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί μια ομβρέ (ombré) εφαρμογή σε διάφορες αποχρώσεις concealer, προκειμένου να δοθεί βάθος, φωτεινότητα και ένα φυσικό αποτέλεσμα στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

Η τεχνική αυτή καλεί για την ανάμειξη τεσσάρων (ή ακόμα και πέντε) διαφορετικών προϊόντων. Αρχικά, χρησιμοποιείται ένα πολύ ανοιχτόχρωμο concealer στην εσωτερική γωνία των ματιών για να φωτίσει την περιοχή. Έπειτα, ακολουθεί ένα πιο σκουρόχρωμο ή σομόν concealer στο κέντρο της περιοχής για να δώσει κάλυψη στους μαύρους κύκλους.

Ombré Concealer: H τάση που θα λατρέψετε το φθινόπωρο!

Στη συνέχεια, εφαρμόζεται ένα ροζ υγρό ρουζ ακριβώς δίπλα από την περιοχή των ματιών, προσθέτοντας φυσική λάμψη και φρεσκάδα. Τέλος, χρησιμοποιείται ένα πιο φούξια προϊόν στην εσωτερική γωνία των ματιών, προσθέτοντας ένταση και διασκεδαστικό στοιχείο.

Το αποτέλεσμα είναι ένα φυσικό, αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που αναβαθμίζει το βλέμμα και δίνει μια φρέσκια, ξεκούραστη εμφάνιση. Η τεχνική αυτή είναι ιδανική για όσους θέλουν να πειραματιστούν με το μακιγιάζ τους, δίνοντας έμφαση στο βλέμμα και την περιοχή κάτω από τα μάτια.

Ombré Concealer: H τάση που θα λατρέψετε το φθινόπωρο

Εάν είσαι λάτρης των νέων τάσεων και θέλεις να προσθέσεις λίγη φωτεινότητα και φρεσκάδα στο μακιγιάζ σου, το Ombré Concealer είναι μια τεχνική που αξίζει να δοκιμάσεις. Με την ανάμειξη διαφορετικών αποχρώσεων concealer, μπορείς να δημιουργήσεις ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Golden hour makeup: Τα 4 βήματα για το απόλυτο summer look

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Σακούλες στα μάτια: 6 τρόποι να τις αντιμετωπίσετε!

HerNewskl

Κέιτ Μίντλετον: Έσπασε το πρωτόκολλο στη στέψη του Καρόλου με τις beauty επιλογές της

HerNewskl

Vanessa Hudgens: Υιοθέτησε το beauty look που την κάνει να μοιάζει με τη Lady Gaga!

HerNewskl