HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Sex and the City: Ο λόγος που άργησε να αποκαλυφτεί το όνομα του Mr Big

Έχουν περάσει 25 χρόνια από την κυκλοφορία του Sex and the City, με την σειρά του HBO να προβάλλεται για πρώτη φορά το 1998.

Μετά από 25 χρόνια, έξι σεζόν, δύο ταινίες και μία spin-off σειρά, εξακολουθούμε να αναφέρουμε τους αγαπημένους μας χαρακτήρες. Οι νοσταλγικές ιστορίες από τα χρυσά χρόνια του SATC  γίνονται συχνά  viral ειδικά τώρα που προβάλλεται η 2η σεζόν του And Just Like That.

Ένας από τους χαρακτήρες που ο κόσμος μιλούσε αρκετά για αυτόν ήταν ο κύριος έρωτας της Carrie, ο Mr Big, τον οποίο υποδυόταν ο Chris Noth.

Το όνομα του Mr Big ήταν αναμφίβολα η μεγαλύτερη αποκάλυψη στο SATC. Συνολικά χρειάστηκαν έξι σεζόν για να μάθουμε το όνομά του. Στην πραγματικότητα, οι παραγωγοί της σειράς περίμεναν μέχρι το φινάλε για τη μεγάλη αποκάλυψη, όπου το όνομα “John” εμφανίστηκε στο τηλέφωνο της Carrie.

Η αλήθεια για το όνομα του Mr Big

Ο παραγωγός Michael Patrick King μίλησε για την απόφαση του να δώσει το όνομα “John” σε μια συνέντευξη στο Entertainment Weekly, εξηγώντας γιατί διάλεξαν το τέλος του Sex and the City για να αποκαλύψουν το όνομα του Mr Big.

Στην πραγματικότητα, αποδεικνύεται ότι ο χαρακτήρας δεν είχε καν όνομα. Απλά όταν πλησίαζε το φινάλε της σειράς, έπρεπε να γίνει κι αυτό. 

«Στο τελευταίο επεισόδιο, την τελευταία στιγμή, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να πω το όνομα του Mr Big. Οπότε και έγραψα John», εξήγησε στη συνέντευξη. Μετά το ανακοίνωσε σε όλους τους συγγραφείς, οι οποίοι του ζήτησαν τον λόγο. Κι όπως είπε ο ίδιος «Πρέπει να πούμε το όνομά του γιατί τώρα είναι αληθινός».

Επίσης ο παραγωγός του SATC έχει δηλώσει ότι δεν είχε κάποιο συγκεκριμένο όνομα στο μυαλό του. Απλά ήθελε να δώσει το πιο γενικό, αμερικάνικο όνομα στον Mr. Big.

Sex and the city: 4 Πράγματα που μας δίδαξε για τη ζωή

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jeffrey Dahmer: Στην κορυφή του Netflix, με πάνω από ένα δισεκατομμύριο ώρες θέασης

Her News

«ΤΖΟΡΝΤΑΝ» με τη Μαρία Κορινθίου, για 3η χρονιά επιτυχίας στο θέατρο ΑΛΑΜΠΡΑ

Her News

Πάμελα Άντερσον: Η ζωή της γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix

HerNews ka