HerNews.gr
Beauty

Golden hour makeup: Τα 4 βήματα για το απόλυτο summer look

Golden hour makeup

Όταν ο ήλιος δύει και ο ουρανός αποκτά το μαγικό του χρώμα, έχουμε την λεγόμενη “golden hour”, μια στιγμή που λατρεύουμε να απολαμβάνουμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Golden hour makeup

Αυτή η μαγική ατμόσφαιρα εμπνέει μια νέα τάση στο μακιγιάζ, που κυριαρχεί στα social media και επηρεάζεται από τον χρυσαφένιο χρόνο του ηλιοβασιλέματος. Ο στόχος αυτού του μακιγιάζ είναι να αναπαραστήσει τις μαγικές αποχρώσεις ενός ηλιοβασιλέματος στο πρόσωπό μας, παίζοντας με ζεστές, χρυσές και φωτεινές αποχρώσεις από την παλέτα των χρωμάτων.

Golden hour makeup: Τα 4 βήματα για το απόλυτο summer look

Ακολουθούν τα βήματα για να δημιουργήσουμε επιτυχημένα το “golden hour makeup”:

  1. Προετοιμασία της επιδερμίδας: Ξεκινάμε με την εφαρμογή ενυδατικής κρέμας και primer για να δημιουργήσουμε μια ομαλή και λαμπερή βάση.
  2. Υπογράμμιση του λαμπερού δέρματος: Επιλέγουμε foundation ή BB κρέμα με φυσικό φινίρισμα και διακριτικό highlighter για να αναδείξουμε τη λάμψη του προσώπου μας.
  3. Χρυσαφένιες αποχρώσεις στα μάτια: Χρησιμοποιούμε καφέ, μπρονζέ και χρυσές σκιές στα μάτια μας για να δημιουργήσουμε τον αέρινο χαρακτήρα της “golden hour”.
  4. Σκούρες μπρονζέ αποχρώσεις στα ζυγωματικά: Προσθέτουμε μια δόση χρυσαφένιου μπρονζέ στα ζυγωματικά για να δώσουμε στο πρόσωπό μας μια ζεστή και ηλιοκαμένη όψη.Με αυτά τα βήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μακιγιάζ που θα αποτυπώνει τη μαγεία του ηλιοβασιλέματος στο πρόσωπό σας. Θα είστε λαμπερή, εντυπωσιακή και εκθαμβωτική, όπως ακριβώς κάθεται σε μια μαγική “golden hour”. Αυτό το μακιγιάζ είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας, χαρίζοντας σας μια αέρινη και λαμπερή εμφάνιση που θα εντυπωσιάσει όλους γύρω σας. Golden hour makeup

     Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Korean Blush Nails: 5 ιδέες για να υιοθετήσετε τη μεγάλη μινιμαλιστική τάση!

HerNewskl

Jennifer Lopez: Το Dulce de Leche είναι το πιο elegant μανικιούρ για τις γιορτές

HerNewskl

Πώς να προστατέψετε τα μαλλιά σας από το κρύο

HerNews ka