HerNews.gr
DECORNEWS

Τραπεζαρία: 3 τρόποι για να φτιάξετε το στιλ της αυτό το φθινόπωρο

Θέλετε να δώσετε στιλ στην τραπεζαρία σας αυτό το φθινόπωρο; Επειδή πολλές φορές ξεχνάμε να διακοσμήσουμε αυτό το τραπέζι του φαγητού, είμαστε εδώ με μια ευγενική υπενθύμιση ότι το στρώσιμο του είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά κι εύκολα hacks διακόσμησης.

Η διακόσμηση της τραπεζαρίας, είτε πρόκειται για ένα χαλαρό μεσημεριανό γεύμα για δύο, είτε για ένα μεγάλο δείπνο πολλών επισκεπτών, μπορεί να κάνει την διαφορά. Ένα καλό στήσιμο τραπεζιού μπορεί να αλλάξει δραματικά την ατμόσφαιρα της γευστικής εμπειρίας.

Σκεφτείτε το εξής: θα προτιμούσατε να καθίσετε σε ένα απλό τραπέζι, χωρίς υπέροχες χαρτοπετσέτες και χωρίς «σκηνικό» ; Ή μήπως θα προτιμούσατε να σας υποδεχτούν με ένα κομψό τραπέζι;

Παρακάτω αναλύουμε τους τρεις αγαπημένους μας τρόπους για να φτιάξετε ένα φθινοπωρινό στιλ διακόσμησης για την τραπεζαρία σας.

1. Για δείπνο

Μια προσέγγιση στο layering, το ατμοσφαιρικό φως των κεριών και λουλούδια στο κέντρο, δημιουργούν μια τραπεζαρία που είναι τέλεια για φθινοπωρινά βράδια. Πιστεύουμε ότι αυτή η προσέγγιση στο στιλ του τραπεζιού είναι υπέροχα περίτεχνη. Αγκαλιάζει πιο σκούρες αποχρώσεις, δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα φαγητού.

Ιδανικός για τις πιο μικρές φθινοπωρινές μέρες, ο μαξιμαλιστικός χαρακτήρας προέρχεται τόσο από μια λιγότερο επίσημη προσέγγιση στην τοποθέτηση των πιάτων, παράλληλα με την τέχνη του layering: πιάτα, κεριά, χαρτοπετσέτες και ασημικά, σε αριθμούς. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι αυτή η εμφάνιση είναι ο ορισμός της φθινοπωρινής τελειότητας.

2. Για την οικογένεια

Ντύστε το τραπέζι σας σε φθινοπωρινούς τόνους και προσθέστε κουκουνάρια, αλλά αποφύγετε τα πολλά διακοσμητικά, ώστε να μπορείτε να βλέπετε ο ένας τον άλλον στο τραπέζι. Διαλέξτε σουπλά για την τραπεζαρία, που να είναι εύχρηστα. 

3. Για brunch

Είναι διασκεδαστικό να διοργανώνετε ένα brunch για μια ειδική περίσταση, όπως η ανακοίνωση ευχάριστων νεών αλλά και γενικά είναι μια ωραία αφορμή για συνάντηση όλης της οικογένειας.

Για ένα λοιπόν, διασκεδαστικό φθινοπωρινό brunch, σας έχουμε την τέλεια ιδέα για την τραπεζαρία σας. Διατηρήστε το τραπέζι απλό και μην φοβάστε να προσθέσετε ένα ή δύο πιο έντονα χρώματα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να κάνετε τον καναπέ σας να φαίνεται αριστοκρατικός

HerNews ka

6 εναλλακτικές λύσεις χριστουγεννιάτικου δέντρου για μικρούς χώρους

HerNews ka

7 μινιμαλιστικές τάσεις σχεδίασης για το 2024 που ανεβάζουν τη διακόσμηση σε άλλο επίπεδο

HerNews ka