HerNews.gr
Beauty

French & Dutch Braids: Πώς θα αποκτήσετε το νέο viral tiktok trend;

πλεξούδες

Οι πλεξούδες αποτελούν έναν από τους πιο εύκολους και έξυπνους τρόπους για να διαμορφώσουμε τα μαλλιά μας, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν δεν επιθυμούμε να χρησιμοποιούμε θερμικά εργαλεία. Είναι γεγονός πως ακόμη και πολλές από τις αγαπημένες μας διασημότητες προτιμούν τα πλεξίματα για τα μαλλιά τους.

Δύο από τις πιο δημοφιλείς πλεξούδες είναι οι French braids (γαλλικές πλεξούδες) και οι Dutch braids (ολλανδικές πλεξούδες). Αν και μοιάζουν παρόμοιες στην εμφάνιση και στην τεχνική, υπάρχει μια μικρή διαφορά μεταξύ τους. Αυτή η διαφορά καθορίζει το πώς τοποθετούνται τα μαλλιά κατά το πλέξιμο.

French & Dutch Braids: Πώς θα αποκτήσετε το νέο viral tiktok trend;

Για να δημιουργήσετε αυτά τα δύο χαρακτηριστικά χτενίσματα, οι κομμώτριες Angela C. Stevens και η hairstylist Justine Marjan μας προσφέρουν έναν πλήρη οδηγό με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε:

French & Dutch Braids:

Γαλλικές Πλεξούδες (French Braids)

  1. Ξεκινήστε προσχηματίζοντας τα μαλλιά σας και χωρίστε τα σε δύο ίσα μέρη.
  2. Πάρτε ένα μικρό τμήμα από το εξωτερικό μέρος της μίας πλευράς και διαιρέστε το σε τρία μικρές τούφες.
  3. Ξεκινήστε να πλέκετε τις τούφες μεταξύ τους, προσθέτοντας σταδιακά μικρές τούφες από τα πλαϊνά μαλλιά σας καθώς προχωράτε προς τα κάτω.
  4. Συνεχίστε να πλέκετε τα μαλλιά σας προς τα κάτω μέχρι να φτάσετε στο τέλος των μαλλιών σας και στερεώστε την πλεξούδα με ένα λάστιχο.

Ολλανδικές Πλεξούδες (Dutch Braids)

  1. Ξεκινήστε με μια διαίρεση στο κέντρο της κεφαλής σας, χωρίζοντας τα μαλλιά σας σε δύο μέρη.
  2. Πάρτε ένα μικρό τμήμα από το εξωτερικό μέρος της μίας πλευράς και διαιρέστε το σε τρία μικρές τούφες.
  3. Ξεκινήστε να πλέκετε τις τούφες υπό τα άλλα μαλλιά σας, προσθέτοντας σταδιακά μικρές τούφες από τα πλαϊνά μαλλιά σας καθώς προχωράτε προς τα κάτω.
  4. Συνεχίστε να πλέκετε τα μαλλιά σας προς τα κάτω μέχρι να φτάσετε στο τέλος των μαλλιών σας και στερεώστε την πλεξούδα με ένα λάστιχο.Οι πλεξούδες δεν είναι μόνο ευέλικτα χτενίσματα που μας βοηθούν να διατηρήσουμε τα μαλλιά μας μακριά από το πρόσωπο και τον λαιμό, αλλά είναι επίσης και εντυπωσιακές επιλογές για κάθε περίσταση. Μπορείτε να δημιουργήσετε πλεξούδες σε διάφορα μήκη και στυλ, ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο και την εμφάνισή σας.

    Οι French braids και Dutch braids είναι δύο από τις πιο stylish επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Οι γαλλικές πλεξούδες προσθέτουν έναν αέρα κομψότητας και ρομαντισμού στην εμφάνισή σας, ενώ οι ολλανδικές πλεξούδες προσδίδουν μια πιο σύγχρονη και εντυπωσιακή πινελιά. Ακόμη και αν δεν έχετε πολλή εμπειρία στο πλέξιμο των μαλλιών, με λίγη πρακτική θα μπορέσετε να δημιουργήσετε αυτά τα εντυπωσιακά χτενίσματα.

Νεότερα Άρθρα

Liquid hair: Η τάση που ταιριάζει στις γυναίκες με μακριά μαλλιά

HerNewskl

Αντιοξειδωτικά: Γιατί τα χρειάζεται η επιδερμίδα μας;

Her News

Tuxedo Nails: Αυτή είναι η αγαπημένη μας τάση για το φθινόπωρο!

HerNewskl