HerNews.gr
Beauty

Liquid hair: Η τάση που ταιριάζει στις γυναίκες με μακριά μαλλιά

Liquid hair

Η τάση των μακριών ολόισιων μαλλιών- Liquid hair επανήλθε δυναμικά στο κέντρο του ενδιαφέροντος των διασημοτήτων. Τα Liquid hair ακολουθούν δύο βασικούς κανόνες: Πρέπει να είναι μακριά και αρκετά λαμπερά, ώστε να αντανακλούν το φως.

Liquid hair

Η πιο πρόσφατη celebrity που αποφάσισε να υιοθετήσει τα υγρά μαλλιά είναι η Jessica Chastain στα βραβεία Emmy. Εμφανίστηκε με μακριά ολόισια μαλλιά, φορώντας ένα εντυπωσιακό πράσινο φόρεμα Gucci με ανοιχτό ντεκολτέ.

Liquid hair: Η τάση που ταιριάζει στις γυναίκες με μακριά μαλλιά

Τo hair look της ήταν μια από τις κυρίαρχες τάσεις στα catwalks της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, από την επίδειξη του οίκου Valentino μέχρι το sleek updo της Victoria Beckham, το μίντι χτένισμα της Chanel και το updo της Givenchy.

Για να επιτύχετε τα liquid hair  και το εφέ “mirror,” η κατάσταση και η λάμψη των μαλλιών σας είναι ύψιστης σημασίας.

Ξεκινήστε με ενυδατωμένα μαλλιά, χρησιμοποιώντας προϊόντα φροντίδας που προσδίδουν λάμψη. Έπειτα, εφαρμόστε σπρέι λάμψης για να δώσετε ένα sleek αποτέλεσμα και να αναδείξετε την υγιή όψη των μαλλιών.

Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα styling προϊόν που προσφέρει κράτημα και λάμψη, όπως ένα gel ή κρέμα για χτένισμα.

Τέλος, για να αποκτήσετε το εφέ “mirror,” ελαφρώς προσαρμόστε τα μαλλιά σας, ώστε να αντανακλούν το φως για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή, λαμπερή εμφάνιση.

Liquid hair

Για να πετύχετε τα τέλεια ολόισια μαλλιά στο σπίτι, ακολουθήστε αυτά τα βήματα. Πριν από το σαμπουάν, εφαρμόστε ένα conditioner για να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας και να διευκολύνετε το χτένισμα.

Στη συνέχεια, πριν από το λούσιμο, εφαρμόστε ένα λάδι για λείανση, κατά προτίμηση φυτικό ή αργκάν, και αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά. Αυτό θα βοηθήσει στην ενίσχυση της λάμψης και της απαλότητας. Έπειτα, ξεβγάλετε καλά τα μαλλιά σας.

Αυτή η διαδικασία θα προετοιμάσει τα μαλλιά σας για το σαμπουάν, ενισχύοντας την υγεία και την όψη τους.

Slicked-back Hair: Η πιο κομψή τάση για μακριά μαλλιά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαύρισμα: Tips για να το διατηρήσεις το Φθινόπωρο

Her News

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό το μακιγιάζ ταιριάζει στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες!

HerNewskl

Eva Longoria: Το υπέροχο hair look που δημιούργησε ο Δημήτρης Γιαννέτος

HerNewskl