HerNews.gr
Διασκέδαση

Miley Cyrus: “Θρηνεί” τα νεανικά της “άγρια” χρόνια στο νέο τραγούδι με τίτλο “Used To Be Young”

Η Miley Cyrus σκέφτεται τα ταραχώδη εφηβικά της χρόνια και τις αρχές της δεκαετίας του ’20 στο νέο της τραγούδι “Used to Be Young”, που κυκλοφόρησε την Παρασκευή.

Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι και το συγκινητικό της μουσικό βίντεο, στο οποίο φοράει ένα vintage μπλουζάκι Μίκυ Μάους , στη 10η επέτειο δύο αξιοσημείοτων —αν και αμφιλεγόμενων— στιγμών στην καριέρα της: την ερμηνεία της στα MTV Video Music Awards 2013 και την κυκλοφορία της επιτυχίας της “Wrecking Ball”.

Miley Cyrus

«Ξέρω ότι ήμουν τρελή / Ξέρω ότι ήμουν διασκεδαστική», τραγουδά η Cyrus. “Λες ότι ήμουν άγρια / λέω ότι ήμουν νέα.”

Οι στίχοι βρίσκουν επίσης τη Miley cYRUS να θυμάται «κάθε μία» από τις νύχτες που ήταν «σπατάλη» και πώς τελικά συνειδητοποίησε ότι «τα ανοιχτά μπαρ οδηγούν σε ραγισμένες καρδιές».

Miley Cyrus

Πριν από την κυκλοφορία του, η Cyrus μοιράστηκε στο Instagram ότι έγραψε το “Used to Be Young” σχεδόν πριν από δύο χρόνια όταν άρχισε να ετοιμάζει το άλμπουμ της “Endless Summer Vacation”.

«Έχω περάσει τους τελευταίους 18 μήνες ζωγραφίζοντας μια ηχητική εικόνα της προοπτικής μου για να τη μοιραστώ μαζί σας. Έφτασε η ώρα να κυκλοφορήσω ένα τραγούδι που θα μπορούσα να τελειοποιήσω για πάντα», έγραψε σε μια ανάρτηση την Τρίτη.

«Αν και η δουλειά μου έχει τελειώσει, αυτό το τραγούδι θα συνεχίσει να γράφει καθημερινά. Το γεγονός ότι παραμένει ημιτελές είναι μέρος της ομορφιάς του. Αυτή είναι η ζωή μου αυτή τη στιγμή… ημιτελής αλλά ολοκληρωμένη».

Miley Cyrus

Η Cyrus ετοιμάζεται επίσης για τη 10η επέτειο του άλμπουμ της “Bangerz” τον Οκτώβριο. Για να το γιορτάσει, έφτιαξε μια πολυτελή έκδοση σε βινύλιο με ενημερωμένη συσκευασία και ένα μπόνους κομμάτι.

Η σκανδαλώδης συμπεριφορά της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τα μέσα ενημέρωσης και το ευρύ κοινό, κάτι που η Miley Cyrus επανεξέτασε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Κουβαλούσα κάποιες ενοχές και ντροπή γύρω μου για χρόνια λόγω της μεγάλης διαμάχης και της αναστάτωσης που προκάλεσα πραγματικά», είπε στη βρετανική Vogue στο εξώφυλλό της τον Ιούνιο. «Τώρα που είμαι ενήλικας, συνειδητοποιώ πόσο σκληρά με έκριναν».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Coldplay: Δεύτερη συναυλία στην Αθήνα μετά τον «πόλεμο» στην προπώληση εισιτηρίων! Αναμονή εώς και 3 ώρες στην πλατφόρμα

Her News b

Σουρλουλού Μοντέρνο Καφενείο: Ένα καφενείο που θυμίζει παρελθόν με live ρεμπέτικη μουσική!

Her News b

Αναστασία: Στο ειδυλλιακό Μαρόκο για το νέο της βίντεο κλιπ “Σιγά Το Πράμα”

HerNews ka