HerNews.gr
Social News

Britney Spears: Αντικαθιστά το δαχτυλίδι αρραβώνων της με τον Sam Ashgari με ένα ψεύτικο σε τεράστιο μέγεθος

Η Britney Spears έβαλε τα νέα της κοσμήματα ενώ χόρευε γύρω από το σαλόνι της με ένα κόκκινο στρινγκ και πολλά διαφορετικά δαντελωτά σουτιέν σε μια ανάρτηση στο Instagram που ανέβηκε την Πέμπτη.

Στο κλιπ, η Spears φορούσε ένα ζευγάρι σέξι, χαμηλοκάβαλα εσώρουχα και ένα μαύρο και μπλε σουτιέν, καθώς γυρνούσε στο σαλόνι της στο «SOS» της Indila.Η Britney Spears με εσώρουχα.

Η Britney Spears, που άλλαξε δύο άλλα κόκκινα σουτιέν κατά τη διάρκεια του βίντεο, φόρεσε επίσης ένα ζευγάρι μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο, πολύχρωμα βραχιόλια και το νέο της εντυπωσιακό δαχτυλίδι.

Η Britney Spears με εσώρουχα.

Η τραγουδίστρια αντικατέστησε το αυθεντικό της 4 καρατίων δαχτυλίδι – το οποίο ο Asghari της έδωσε τον Σεπτέμβριο του 2021 – με μια τεράστια γαλαζοπράσινη πέτρα moissanite με ασημί λεπτομέρειες.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, δημοσίευσε επίσης ένα γραφικό με μια προειδοποίηση να «φυλάτε την καρδιά σας», το οποίο απλώς έγραψε με ένα emoji βιβλίου.

Οι αναρτήσεις έρχονται μια εβδομάδα αφότου μια πηγή ισχυρίστηκε στη Daily Mail ότι η Spears ήταν πολύ χαρούμενη που επέστρεφε το δαχτυλίδι αρραβώνων της, το οποίο φέρεται να πήρε δωρεάν ο Asghari λόγω του υψηλού προφίλ της Spears.

Η Britney Spears με εσώρουχα.

«Ο Sam μπορεί να έχει αυτό το δαχτυλίδι», είπε η πηγή «Ήταν δωρεάν από τον κοσμηματοπώλη και δεν το θέλει πια. Έχει αρκετά διαμάντια».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

#BookTok: H νέα τάση για βιβλία στο TikTok

Her News

Παύλος: Το ευχαριστήριο μήνυμα για την επέμβαση που έκανε στο μάτι και η εξέλιξη της υγείας του

HerNews ka

Δείτε πως ήταν η Kim Kardashian στα 16 της χρόνια

HerNews ka