HerNews.gr
Beauty

Body slugging: Η τάση που υπόσχεσαι απαλό δέρμα το φθινόπωρο

Body slugging

Το “slugging” είναι πράγματι ένα ενδιαφέρον και πρωτότυπο τρόπος περιποίησης του δέρματος, ενώ το “body slugging” επεκτείνει αυτήν την ιδέα και στο σώμα. Ακολουθώντας τη διαδικασία του slugging στο σώμα, μπορείς να επιτύχεις ενυδατωμένο, βελούδινο δέρμα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των θερμών καλοκαιρινών μηνών.

Body slugging: Η τάση που υπόσχεσαι απαλό δέρμα το φθινόπωρο

Ακολουθούν ορισμένα βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις για να εφαρμόσεις αυτήν την τάση στο σώμα σου:

  1. Εξομάλυνση: Ξεκίνα με μια απολέπιση χρησιμοποιώντας ένα body scrub. Αυτό θα βοηθήσει να αφαιρεθούν τα νεκρά κύτταρα και να εξομαλυνθεί το δέρμα.
  2. Ενυδάτωση: Αφού καθαρίσεις το δέρμα σου, εφάρμοσε την αγαπημένη σου ενυδατική κρέμα σώματος. Αυτό θα διατηρήσει την υγρασία και θα βοηθήσει την επόμενη στάδιο να είναι πιο αποτελεσματικό.
  3. Εφαρμογή Βαζελίνης: Αφού ενυδατώσεις το δέρμα σου, εφάρμοσε μια λεπτή στρώση βαζελίνης πάνω από την επιδερμίδα. Η βαζελίνη θα βοηθήσει να διατηρηθεί η υγρασία και να προστατευθεί το δέρμα από την απώλεια νερού.
  4. Επιπλέον Περιποίηση: Μπορείς να εστιάσεις περισσότερο σε πιο ξηρές περιοχές, όπως οι αγκώνες, τα γόνατα, οι φτέρνες κλπ. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείς να φορέσεις κάλτσες για να κρατήσεις τα προϊόντα ενυδάτωσης στο δέρμα για περισσότερη ώρα.

Αυτή η τάση προσφέρει έναν αποτελεσματικό τρόπο για να διατηρήσεις το δέρμα σου ενυδατωμένο και λαμπερό, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να βελτιώσεις την αίσθηση απαλότητας και εξομάλυνσης.

Body slugging

Συνδέεται η έλλειψη ύπνου με την εμφάνιση της ακμής;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρέπει να χτενίζουμε τα βρεγμένα μαλλιά; – Τι συμβαίνει όταν το κάνουμε

HerNews ka

Kate Beckinsale: Το hair look που δημιούργησε ο Δημήτρης Γιαννέτος

HerNewskl

Kylie Jenner: Ποιο είναι το αγαπημένο της ρουζ;

HerNewskl