HerNews.gr
Μόδα

Ζιζέλ Μπούντχεν: Φόρεσε την πιο κολακευτική ολόσωμη φόρμα στο πιο trend χρώμα για φέτος

Η Ζιζέλ εντυπωσίασε με πολλές κολλητές εμφανίσεις καθώς πόζαρε σε μια σειρά φωτογραφιών για τη συλλογή κοσμημάτων της Βραζιλίας Vivara’s Mother’s Day, ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις με κρεμαστά διαμαντένια σκουλαρίκια και αστραφτερές στοίβες από βραχιόλια και δαχτυλίδια.

Το 43χρονο σούπερ μόντελ έδειξε τη λεπτή σιλουέτα και τα μακριά πόδια της με μια σειρά από ολόσωμες φόρμες, η πρώτη από τις οποίες ήταν μια κομψή μαύρη εμφάνιση με έναν ώμο σε συνδυασμό με ασημένια κοσμήματα.Είχε τα μαλλιά της στο πλάι με απαλούς κυματισμούς, μοντελοποιώντας τη νέα συλλογή κοσμημάτων της Vivara που μοιράστηκε σε ένα βίντεο στο Instagram της εταιρίας.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν φόρεσε άλλες δύο εμφανίσεις για την καμπάνια, και οι δύο σε  ροδακινί χρώμα το οποίο αναδείχτηκε ως το «χρώμα της χρονιάς» και σε συνδυασμό με χρυσά κοσμήματα.Η Gisele Bundchen ξαπλωμένη στο πάτωμα με ασημένια και χρυσά κοσμήματα.

Gisele Bundchen σε ροδακινί μακρύ μανίκι.Το super model υποστήριξε το συνδυασμό κοσμημάτων σε μια άλλη φωτογραφία, με μια στοίβα από χρυσά και ασημένια βραχιόλια, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια.

Οι ακόλουθοί της στο Instagram ξετρελάθηκαν για τις εμφανίσεις της, με έναν να γράφει «Το γεγονός ότι κυριολεκτικά σταμάτησα να κάνω scroll και είπα «oooohhhhhh όταν είδα αυτές τις φωτογραφίες».

Η Gisele Bundchen με υπέροχη ροδακινί γάτα.«Ουάου σε αυτό το ροδακινί χρώμα», σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

Η Ζιζέλ έχει συνεργαστεί με τη Vivara πολλές φορές, με πιο πρόσφατη όταν φόρεσε μια κομψή λευκή εμφάνιση για την εορταστική τους καμπάνια τον Δεκέμβριο.

Με την άνοιξη σε πλήρη εξέλιξη, είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τι έχει να μας παρουσιάσει στο μέλλον η Ζιζέλ.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν αποκάλυψε την ρουτίνα της υγείας & της φυσικής της κατάστασης.

Πριν από μερικές ημέρες το supermodel αποκάλυψε ότι γυμνάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα,στο WSJ σε μια συνέντευξη που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα και συνέχισε να μοιράζεται τις δραστηριότητές της.

«Λατρεύω το Pilates γιατί έκανα εγχείρηση στην πλάτη πριν από τρία χρόνια και βοηθά στον πυρήνα σου», εξήγησε η 43χρονη. «Μου αρέσει η άσκηση έξω: σέρφινγκ , κολύμπι, ιππασία , βόλεϊ. Όταν είμαι σε διακοπές, το κάνω περισσότερο».

Ζιζέλ Μπούνχτεν: Αποκαλύπτει βήμα βήμα τη διατροφή & την ρουτίνα γυμναστικής της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η διαρκής κληρονομιά της αρχαίας ελληνικής μόδας & ένδυσης που συνεχίζει να εμπνέει μέχρι σήμερα

HerNews ka

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε την πιο ανοιξιάτικη εκδοχή της leather φούστας

HerNewskl

Rihanna: Φόρεσε τα must-have streetwear παπούτσια του φθινοπώρου!

HerNewskl