HerNews.gr
Beauty

Kendall Jenner: Ποιο είναι το αγαπημένο της φθινοπωρινό trend;

Kendall Jenner

Η Mary Phillips φαίνεται να είναι μία εξαιρετική make up artist που έχει αφήσει το σημάδι της στον χώρο του μακιγιάζ. Η τεχνική του underpainting contouring που επινοήσει και έγινε viral στο TikTok αποδεικνύει τη δημοφιλία και την επίδρασή της στον χώρο της ομορφιάς και είναι αγαπημένη της Kendall Jenner.

Kendall Jenner

Το φθινοπωρινό make up look που περιέγραψε ως αγαπημένο της, αποδεικνύει την αισθητική και το επαγγελματικό ταλέντο της. Η επιλογή των γήινων αποχρώσεων στα μάτια και τα ζυγωματικά δημιουργεί ένα φυσικό και κομψό αποτέλεσμα που ταιριάζει ιδανικά με την εποχή του φθινοπώρου. Το iconic nude κραγιόν προσθέτει μια δόση διακριτικής λάμψης και ολοκληρώνει το look με κομψότητα.

Η περιγραφή αυτού του look μας δίνει μια ιδέα για το τι να περιμένουμε από τις μελλοντικές τάσεις του μακιγιάζ. Η επιλογή καφέ αποχρώσεων που θυμίζει το Latte make up αποτελεί μια φρέσκια προσέγγιση και αποδεικνύει τον παγκόσμιο χαρακτήρα της ομορφιάς, αναμιγνύοντας τη μόδα με τις προσωπικές προτιμήσεις.

Kendall Jenner

Kendall Jenner: Ποιο είναι το αγαπημένο της φθινοπωρινό trend;

Για όσες επιθυμούν να ακολουθήσουν αυτήν την τάση, η απαραίτητη παλέτα με καφέ αποχρώσεις φαίνεται να είναι απαραίτητη για τη δημιουργία αυτού του ενδιαφέροντος look.

Kendall Jenner: Η iconic φωτογράφιση της για τον οίκο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η nail artist της Chanel αποκάλυψε το πιο γιορτινό χρώμα στο μανικιούρ

HerNewskl

Hailey Bieber: Η εκπληκτική αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

HerNewskl

Γλυκολικό οξύ: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το “μαγικό” συστατικό

HerNews ka