HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σεξ στο αυτοκίνητο: Αυτές είναι οι πιο βολικές στάσεις

Είναι γεγονός πως όλες μας κάποια στιγμή στη ζωή μας κάναμε σεξ στο αυτοκίνητο.

Είτε είναι η έλλειψη προσωπικού χώρου, είτε το πάθος της στιγμής, είτε μία «περιπέτεια» που θες να ζήσεις με το ταίρι σου, το σεξ στο αυτοκίνητο είναι κάτι που αναπόφευκτα θα δοκιμάσεις.

Και μπορεί το αυτοκίνητο να σε τρομάζει, επειδή δεν σου φαίνεται μία άνετη επιλογή, όμως μην ανησυχείς, γιατί εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο βολικές στάσεις για να το απολαύσεις όσο περισσότερο γίνεται!

Ιεραποστολικό

Ξεκινάμε με την κλασική στάση του σεξ που δεν είναι άλλη από το ιεραποστολικό.

Το ιεραποστολικό θα το δοκιμάσετε στα πίσω καθίσματα και είτε θα ξαπλώσετε αγκαλιασμένοι, είτε θα κάτσεις λίγο πιο καθιστή με την πλάτη στην πόρτα του αυτοκινήτου, για να δώσεις στον σύντροφό σου λίγο περισσότερο χώρο.

Cowgirl

Η πιο δημοφιλής ίσως στάση, για σεξ στο αυτοκίνητο -και όχι μόνο-, είναι το cowgirl (καουμπόισσα).

Το καλό με τη στάση αυτή είναι ότι μπορεί να γίνει και στα πίσω καθίσματα, αλλά και στα μπροστινά, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγξεις την ένταση και την ταχύτητα. Ουσιαστικά ο σύντροφός σου μένει καθιστός, ενώ εσύ βρίσκεσαι πάνω του

Reverse Cowgirl

Ουσιαστικά η ίδια διαδικασία, απλά δεν είστε face to face. Αντιθέτως την ώρα του σεξ, εσύ είσαι μεν από πάνω, αλλά έχεις την πλάτη σου γυρισμένη στον σύντροφό σου.

Doggy style

Για να δοκιμάσετε τη συγκεκριμένη στάση, θα πρέπει να ανοίξετε τη μία από τις δύο πόρτες στα πίσω καθίσματα, εσύ να είσαι στα τέσσερα κανονικά μέσα στο αυτοκίνητο και ο σύντροφός σου όρθιος έξω από αυτό.

Αυτή η στάση θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς πρέπει να βρείτε ένα πιο ερημικό σημείο, διότι θα είστε αρκετά εκτεθειμένοι.

Στοματικό

Τα προκαταρκτικά και ειδικά το στοματικό σεξ μπορεί να είναι το κυρίως πιάτο όταν μιλάμε για το σεξ στο αυτοκίνητο. Άλλωστε είναι αρκετά εύκολο είτε στα μπροστινά είτε στα πίσω καθίσματα. 

Μπορείς να κάνεις εσύ στοματικό στο αγόρι σου, εκείνος σε εσένα ή και να δοκιμάσετε το 69 για ταυτόχρονη απόλαυση.

Ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξετε, αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι να βρείτε μία κάπως ερημική τοποθεσία, για να αποφύγετε τα αδιάκριτα βλέμματα και καλού κακού να κλειδώσετε τις πόρτες για να παραμείνετε ασφαλείς.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποιο είναι το μυστικό για να ξεκινάμε την ημέρα μας με σεξ

Her News b

Τα 7 αφροδισιακά αρώματα που μπορούν να τονώσουν τη σεξουαλική σας ζωή

HerNews ka

Sex Fasting: Ψυχολογός αποκαλύπτει τον τρόπο να ξυπνήσει το πάθος για τον σύντροφό σας

HerNewskl