HerNews.gr
Social News

Όλγα Κιουρτσάκη: Δημοσίευσε νέα φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Φώτη Λιόση στις 1/8 και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Άντζελα Δημητρίου βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της κόρης της στην νέα της καθημερινότητα ως μαμά, καθώς προσπαθεί να βρει τα πατήματα της.

Μάλιστα το πρωί της Τρίτης 29/8 η Όλγα Κιουρτσάκη μετά από αρκετές ημέρες δημοσίευσε μια φωτογραφία που ταΐζει την νεογέννητη κόρη της, εξηγώντας στους ακόλουθούς της πως απέχει από τα social media καθώς προσπαθεί να μάθει τον νέο σκοπό της ζωής της.

«Συγνώμη που δεν έχω απαντήσει ακόμα τις ευχές σας ακόμα προσπαθώ και μαθαίνω το νέο σκοπό της ζωής μου και πιο σημαντικό αυτόν της μητρότητας.

Τα πιο όμορφα ξενύχτια μου τα κάνω μαζί σου, τα πιο έντονα συναισθήματα τα έχω νιώσει μόνο για σένα μικρή μου. Και η πιο γλυκιά ανησυχία της ζωής μου είσαι εσύ», γράφει η Όλγα Κιουρτσάκη στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram Story της.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη Μύκονο με τα αδέρφια του – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Halsey: Εξηγεί γιατί το μητρικό γάλα είναι το «καλύτερο συστατικό περιποίησης του δέρματος»-Το έχει εντάξει στη ρουτίνα της

HerNews ka

Μέγκαν Φοξ: “Τρελάθηκε” με τις φωτογραφίες της με μαγιό ο Μασίν Γκαν Κέλι

HerNews ka