HerNews.gr
Μόδα

Pamela Anderson: Ποζάρει για τη νέα διαφήμιση της Pandora και δείχνει αψεγάδιαστη!

Η Pamela Anderson υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Pandora, επιδεικνύοντας τη φυσική της ομορφιά και τις τρεις νέες σειρές διαμαντιών της μάρκας που δημιουργήθηκαν στο εργαστήριο.

Η πρώην σταρ του «Baywatch», λάμπει καθώς ποζάρει με ένα λευκό παντελόνι και μια κρεμ μεταξωτή μπλούζα στα στιγμιότυπα, φορώντας ελάχιστo μακιγιάζ για να προωθήσει τα τελευταία κομμάτια της εταιρίας κοσμημάτων, που κυκλοφόρησαν την Πέμπτη.

«Μία φορά στη ζωή δεν είναι ποτέ αρκετή», λέει η Anderson καθώς ποζάρει με τα αστραφτερά της κοσμήματα στη διαφήμιση, η οποία περιλαμβάνει επίσης τη δημιουργική διευθύντρια της Vogue, Grace Coddington και το μοντέλο Precious Lee, μεταξύ άλλων.Πάμελα Άντερσον

Η Pamela Anderson φοράει μια νότα χάλκινης σκιάς ματιών και ένα απαλό κραγιόν για την καμπάνια της Pandora «Diamonds for All», η οποία δημιουργήθηκε για να τονίσει ότι οι γυναίκες δεν χρειάζεται να αποθηκεύουν διαμαντένια κοσμήματα για ειδικές περιστάσεις.

Πάμελα Άντερσον

«Μου αρέσει το γεγονός ότι πρόκειται για διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο και γνωρίζοντας ότι τα κοσμήματα είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένο ασήμι και χρυσό με κάνει να νιώθω καλά όταν το φοράω», είπε η Anderson σε μια δήλωση. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pandora (@theofficialpandora)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Φουρέιρα: Πόζαρε και μας θύμισε την Wonder Woman!

HerNewskl

Kate Middleton: Τα κοσμήματα της στη νεκρώσιμη πομπή απέδωσαν φόρο τιμής στη Βασίλισσα Ελισαβετ και στη Νταιάνα

HerNewskl

Μαγιό: Τα must-have σχέδια που θα αναδείξουν τη σιλουέτα σου!

HerNewskl