HerNews.gr
Διεθνή

Σάρα Φέργκιουσον: «Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου επειδή πάντα με συγκρίνουν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα»

Το να υποβληθεί σε μαστεκτομή βοήθησε τη Σάρα Φέργκιουσον να βρει αγάπη για τον εαυτό της αφού τη συγκρίνουν σκληρά με την πριγκίπισσα Νταϊάνα για χρόνια.

Η Δούκισσα του Γιορκ, 63 ετών, περιέγραψε τη χειρουργική επέμβαση για τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού ως μια «ξύπνια» στιγμή για να «σταματήσει το μίσος προς τον εαυτό της» και «να σταματήσει να μην της αρέσει ο εαυτός της» στο επεισόδιο της Τετάρτης στο «Tea Talks with the Duchess and Sarah” podcast .

«Όταν κοιτάζω πίσω, ξέρετε, ήμουν εντάξει… Είχα καλά πόδια και φαινόμουν καλά, και δεν μου άρεσε ο εαυτός μου, και αυτό ήταν επειδή, νομίζω, ξέρετε, πάντα με συγκρίνουν με την Νταϊάνα», παραδέχτηκε η Σάρα Φέργκιουσον.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Σάρα Φέργκιουσον.

«Νομίζω ότι στο τέλος, πίστεψα κάπως τον δικό μου Τύπο, ο οποίος, ξέρετε, δεν είναι πολύ καλός», πρόσθεσε.

Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Άντριου παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε «ένα μέρος του σώματος της να αποκοπεί» για να «ξυπνήσει και να σταματήσει να ανησυχεί, να σταματήσει το μίσος για τον εαυτό της, να σταματήσει την αμφιβολία για τον εαυτό της, να σταματήσει όλα αυτά τα πράγματα. Σταμάτα να μην σου αρέσεις».

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Σάρα Φέργκιουσον.

Η Σάρα μοιράστηκε πόσο τυχερή ήταν που η αδερφή της Τζέιν Φέργκιουσον την παρότρυνε να κάνει μαστογραφία και ότι οι γιατροί της βρήκαν τον καρκίνο πριν να είναι πολύ αργά.

«Η μεγαλύτερη τύχη της ζωής μου είναι να έχω μια υπέροχη αδερφή… που μου ζήτησε να πάω να κάνω μαστογραφία γιατί αυτό είναι κάτι που μου έσωσε τη ζωή», είπε.

Η Σάρα Φέργκιουσον θυμήθηκε επίσης την τελευταία συμβουλή που της έδωσε η βασίλισσα Ελισάβετ Β’, η οποία ήταν «να είσαι ο εαυτός σου».Σάρα Φέργκιουσον.

«Το είδε. Απλώς ενοχλήθηκε τόσο πολύ όταν δεν ήμουν ο εαυτός μου», είπε η Σάρα για τη Βασίλισσα, η οποία πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2022 σε ηλικία 96 ετών.

Συνέχισε, «Αλλά τώρα είμαι ο εαυτός μου και είμαι τόσο τυχερή που μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Είναι τόσο δύσκολο. Τι ταξίδι».

Η Σάρα παραδέχτηκε ότι είχε τσακωθεί με την πριγκίπισσα Νταϊάνα για ένα χρόνο σε μια συνέντευξη του 2007 στο Harper’s Bazaar.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Σάρα Φέργκιουσον.

«Το πιο λυπηρό πράγμα, στο τέλος, [ήταν] ότι δεν είχαμε μιλήσει για ένα χρόνο, αν και δεν ήξερα ποτέ τον λόγο», είπε στο περιοδικό.

«Προσπάθησα, έγραψα γράμματα, νομίζοντας ότι ό,τι συνέβαινε δεν είχε σημασία, ας το λύσουμε. Και ήξερα ότι θα επέστρεφε. Στην πραγματικότητα, μια μέρα πριν πεθάνει τηλεφώνησε σε μια φίλη μου και είπε, «Πού είναι; Θέλω να της μιλήσω».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζούλια Ρόμπερτς: Δημοσίευσε throwback φωτογραφία με τα δίδυμα παιδιά της για τα γενέθλιά τους

HerNews ka

Jennifer Lopez: Πηγαίνει στο γυμναστήριο με την Birkin τσάντα της αξίας 200.000 δολαρίων

HerNews ka

Meghan Markle- Πρίγκιπας Harry: Aπέρριψαν επίσημα την απολογία της Sun για το άρθρο Clarkson

HerNewskl