HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: Πηγαίνει στο γυμναστήριο με την Birkin τσάντα της αξίας 200.000 δολαρίων

Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez ανέβηκε σε νέο επίπεδο καθώς επισκέφθηκε ένα γυμναστήριο στο Hamptons την Τρίτη, συνδυάζοντας τα casual γυμναστηριακά ρούχα της με μια εξαιρετικά σπάνια τσάντα Hermès Himalayan Birkin.

Η τραγουδίστρια, φόρεσε ένα κοντό φούτερ και ένα μπλε κολάν, με ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά παπούτσια καθώς πήγαινε για προπόνηση, συνδυάζοντας την αθλητική της εμφάνιση με κορυφαίας κατηγορίας τζάντα.Τζένιφερ Λόπεζ

Η Himalayan Birkin είναι μια από τις πιο περιζήτητες (και ακριβές) τσάντες στον κόσμο, με τις εκδόσεις της τσάντας κροκόδειλου του Νείλου να πωλούνται ευρέως από 200.000 δολάρια και πάνω στην αγορά μεταπώλησης.

Μια εκδοχή της σπάνιας τσάντας με διαμάντι έχει επίσης φέρει μερικές σοβαρά υψηλές τιμές σε δημοπρασία όλα αυτά τα χρόνια, με τον Christie’s να πουλάει μια Birkin των Ιμαλαΐων με λευκό χρυσό 18 καρατίων και υλικό διαμαντιών για 380.000 δόλαρια το 2017.

Τζένιφερ Λόπεζ

Μαζί με την ακριβή τσάντα της, η Jennifer Lopez έφερε επίσης ένα άλλο τολμηρό αξεσουάρ για τη βόλτα της στο γυμναστήριο αυτή την εβδομάδα, κρατώντας ένα από τα αγαπημένα της ποτήρια κάτω από το μπράτσο της και κρατώντας ένα άλλο (αν και λιγότερο αστραφτερό) μπουκάλι νερό στο χέρι της.

Η ηθοποιός κουβάλησε για πρώτη φορά την περιζήτητη Birkin το 2019 ενώ ήταν αρραβωνιασμένη με τον Alex Rodriguez και, σε αληθινό στιλ ντίβας, την έχει φέρει από τότε στο γυμναστήριο πολλές φορές. 

Ανήκει επίσης στη Victoria Beckham και την Kim Kardashian – που πήρε τη δικιά της σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου τον περασμένο μήνα – αυτό το εμβληματικό Birkin πήρε το όνομά του από τα βουνά των Ιμαλαΐων και τον τρόπο που τα χρώματά του αναμειγνύονται μεταξύ τους, σύμφωνα με τον Christie’s.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζόνι Ντεπ: Aναβάλλει τις ημερομηνίες της περιοδείας της μπάντας του λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο

HerNews ka

Τομ Κρουζ: Αποθέωσε τη χώρα μας – «Αγαπώ την Ελλάδα, υπέροχο φαγητό, σπουδαίος λαός»

HerNews ka

Κριστιάνο Ρονάλντο: Θέλουν να τον απελάσουν απο τη Σαουδική Αραβία και αυτός είναι ο λόγος

HerNews ka