HerNews.gr
Γνώμες

4 Τάσεις που θα δούμε παντού αυτό το φθινόπωρο

Κάθε σεζόν βλέπουμε μια σειρά από τάσεις να αναδεικνύονται, αλλά αυτό το φθινόπωρο αποδεικνύεται ιδιαίτερα ζουμερό. Από τις γεύσεις στον καφέ μέχρι τα χρώματα στα νύχια σας, δείτε τι θα τρώνε, θα πίνουν, θα φοράνε, θα παρακολουθούν και θα κάνουν όλοι από τώρα μέχρι τις γιορτές.

1. Το βούτυρο είναι η νέα προσθήκη στον ζεστό καφέ

Φέτος οι λάτρεις των ζεστών ροφημάτων προσθέτουν στη λίστα τους μια νέα φθινοπωρινή γεύση: το βούτυρο, το οποίο θα το δούμε σε όλα, από τον latte μέχρι τον cappuccino. Αλλά η μεγαλύτερη απόδειξη θα είναι το μπισκότο latte, το οποίο πρόσφατα έγινε viral στο διαδίκτυο, παρά το γεγονός ότι πολλοί baristas  δεν γνώριζαν την ύπαρξή του. 

2. Latte nails και make up

Μιλώντας για latte, αυτό το φθινόπωρο, αυτός ο ζεστός καφές μπαίνει στο νεσεσέρ του μακιγιάζ σας. Ναι, προβλέπουμε άνοδο τόσο στα νύχια latte, ειδικά στις πιο ανοιχτές καφέ αποχρώσεις που περιγράφονται ως toasted cream, milky και nutty. Αλλά βέβαια θα δούμε και το latte make up, ως μια εναλλακτική στις παστέλ σκιές ματιών και στα κραγιόν.

3. 80s και ’90s Reboots

Μια από τις τάσεις που θα δούμε είναι τα reboots. Βέβαια δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά αυτό το φθινόπωρο βλέπουμε την επιστροφή πολλών ταινιών της δεκαετίας του ’80 και του ’90. Αυτό συμβαίνει εν μέρει λόγω της απεργίας των συγγραφέων και των ηθοποιών που εξακολουθεί να σταματά την παραγωγή νέων σειρών και ταινιών. Ελπίζουμε να σας αρέσει να επισκέπτεστε ξανά την παιδική σας ηλικία!

4. Η επιστροφή του φλογερού κόκκινου

Προβλέπουμε ότι οι ιδιαίτερα τολμηρές, εμπνευσμένες από το κερασί αποχρώσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο. Έχουμε δει το χρώμα να κυριαρχεί στις φθινοπωρινές συλλογές των Prada, Gucci και Yves Saint Laurent. Και σίγουρα μοιάζει σαν μια φυσική επέκταση της τάσης του Tomato Girl. Μέχρι τώρα ήταν η “ροζ στιγμή της Barbie”. Τώρα αυτή η νέα τάση έχει να κάνει με αποχρώσεις του κόκκινου στη μόδα, αλλά και στη διακόσμηση.

Νεότερα Άρθρα

Κυριακή: Γιορτή και..θλίψη

Her News b

Νέος Μήνας: Φεβρουάριε, ας είσαι διαφορετικός

Her News

Η ώρα του απολογισμού: Εσένα, τι γεύση σου άφησε το 2022;

Her News