HerNews.gr
Μόδα

Πόσο συχνά πρέπει να πλένετε το σουτιέν σας;

Το πλύσιμο του σουτιέν είναι σημαντικό για την υγιεινή και την άνεση του δέρματός σας. Ενώ δεν υπάρχει ένας αυστηρός κανόνας για τη συχνότητα πλυσίματος του σουτιέν, υπάρχουν ορισμένες συστάσεις που μπορείτε να ακολουθήσετε:

  1. Πλύνετε το σουτιέν μετά από λίγες φορές που το φορέσατε: Αυτό βοηθά στη διατήρηση της υγιεινής του δέρματος και αποτρέπει τη συγκέντρωση ιδρώτα, βρωμιάς και βακτηρίων.
  2. Συνυπολογίστε την εντολή της εταιρείας κατασκευής: Ορισμένα σουτιέν έχουν οδηγίες συντήρησης στην ετικέτα τους. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για το πώς να πλύνετε το σουτιέν σας.
  3. Χρησιμοποιήστε κρύο νερό: Συνήθως, είναι καλύτερο να πλένετε τα σουτιέν με κρύο νερό αντί για ζεστό, καθώς το ζεστό νερό μπορεί να προκαλέσει την απώλεια της ελαστικότητας του υφάσματος.
  4. Χρησιμοποιήστε ήπιο απορρυπαντικό: Επιλέξτε ένα ήπιο απορρυπαντικό που είναι κατάλληλο για ευαίσθητα υφάσματα και δέρμα.
  5. Μην χρησιμοποιείτε μαλάκτρες: Οι μαλάκτρες μπορεί να καταστρέψουν την ελαστικότητα και το σχήμα του σουτιέν, επομένως αποφύγετε τη χρήση τους.
  6. Ξεπλύνετε καλά: Βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεπλύνει καλά το σουτιέν για να αφαιρέσετε όλα τα υπολείμματα απορρυπαντικού.

Πόσο συχνά πρέπει να πλένετε το σουτιέν σας;

Από την πλευρά της, η γυναικολόγος Christine Greves, MD, μαιευτήρας στο Ορλάντο της Φλόριντα, σημειώνει ότι αν και δεν υπάρχει κανένας καθιερωμένος κανόνας, θα συνιστούσε να το πλένετε κάθε δύο έως τρεις φορές που το φοράτε.

Διαλέξτε τα κοσμήματα που σας ταιριάζουν με βάση τον τύπο της επιδερμίδας σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Marks & Spencer: 9+1 ολόσωμα μαγιό για όλες τις ώρες

Her News b

Εντυπωσίασε στο πρώτο ραντεβού: Συμβουλές για ακαταμάχητη εμφάνιση

HerNews ka

Bίκυ Καγιά: Φόρεσε με τον πιο σικ τρόπο ένα total black σύνολο

HerNewskl