HerNews.gr
Γνώμες

Κυριακή: Γιορτή και..θλίψη

Κυριακή. Μια μέρα, εκατό χιλιάδες διαφορετικά συναισθήματα. Σχολείο πηγαίναμε και ερχόταν η Παρασκευή και ήμασταν χαρούμενοι. Κάθε Κυριακή όμως, γύρω στις 20:00 μας έπιανε μια θλίψη. Γιατί; Σε λίγες ώρες Δευτέρα.. θέλει επεξήγηση; 

Γράφει η Βιβή Μπουγιούρα

Ανοίγει ο καιρός και τα κυριακάτικα πρωινά είναι ακόμη πιο όμορφα. Σηκώνεσαι, κάνεις κάποιες μικρές δουλειές που είχες αφήσει όλη την εβδομάδα, φτιάχνεις έναν καφέ και χαζεύεις στην τηλεόραση. (Αυτά τα λέω εγώ που δεν έχω παιδιά) κάποια άλλη σε άλλες συνθήκες ζωής κάνει κάτι διαφορετικό ίσως πιο κουραστικό αλλά και πάλι! Είναι Κυριακή! 

Σκέφτεσαι υποσυνείδητα ότι αύριο ξεκινά και πάλι η ρουτίνα σου. Μια εβδομάδα που θα πρέπει να είσαι συνεπής στην δουλειά σου, στις υποχρεώσεις σου, που δεν σου φτάνει το 24ωρο για να κάνεις όλα όσα πρέπει. Η Κυριακή είναι μια μέρα με ποικίλα συναισθήματα και που η κυκλοθυμία σου πιάνει κόκκινο. 

Ζεις σε έναν εσωτερικό πανικό αλλά εξ όψεως δείχνεις ηρεμία και γαλήνη. Δευτέρα αύριο και παίρνεις βαθιά ανάσα για να καταφέρεις να είσαι όπως πρέπει εκεί που πρέπει. Αυτό είναι δουλειά; Οικογένεια; Υποχρεώσεις; Πάντως κάθε Δευτέρα , μην γελιόμαστε, είναι περίεργη.. 

Πάρε την θετική πλευρά του πράγματος. Γιατί πάντα υπάρχει. Κάθε Κυριακή βράδυ κάνεις έναν προγραμματισμό για την εβδομάδα που έρχεται. Σίγουρα δεν θα πετύχει ακριβώς όπως το έχεις σχεδιάσει αλλά είσαι προετοιμασμένη να κάνεις αλλαγές από αυτήν την Δευτέρα. Την Κυριακή το βράδυ αντί να σε πιάνει φούσκωμα και να ξεφυσάς σαν μπαλόνι, σκέψου τι θα ήθελες να αλλάξεις και πως να σε βρει η επόμενη Κυριακή. Δεν είναι δύσκολο, όλα είναι στο μυαλό..

Ξεκίνα την εβδομάδα σου με αισιοδοξία και το σύμπαν θα σε ακούσει! 

Καλή Κυριακή βράδυ και καλή εβδομάδα!

Think positive!

Βιβή Μπουγιούρα
Contact me @ : 

 

Νεότερα Άρθρα

Μήπως ήρθε η στιγμή να ξεκινήσεις χορό; 

Her News b

HisStories 03: Δεν θα μάθεις ποτέ γυναικοκτόνε γιατί θα είσαι πάντα μόνος. Με τις «κακές στιγμές σου».

Her News b

“OlinaΛΥΣΗous”: Πες το και… λύθηκε! – Κεφάλαιο: Η δύναμη της ψυχής

Her News