HerNews.gr
Μόδα

Πώς να φορέσετε ένα φόρεμα από το πρωί μέχρι το βράδυ

Τα φορέματα είναι σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυφορεμένα ρούχα που υπάρχουν μέσα σε μία γυναικεία ντουλάπα. Άκρως θηλυκά και κολακευτικά, μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για ένα επίσημο event, όπως ο γάμος, είτε για μία χαλαρή βόλτα στην πόλη.

Παράλληλα όμως, τα φορέματα μπορούν να φορεθούν και όλες τις ώρες της ημέρας
-από το πρωί, μέχρι το βράδυ!

Πώς μπορείτε όμως να νιώθετε ωραία με το ίδιο φόρεμα από το πρωί μέχρι το βράδυ και πώς θα προσαρμόσετε το look σας σε όλες τις περιστάσεις που μπορεί να προκύψουν μέσα στην ημέρα; Σας τα λέμε όλα παρακάτω!

Επιλέξτε το σωστό φόρεμα

Το πρώτο και πιο βασικό βήμα για να μπορέσετε να φορέσετε ένα φόρεμα από το πρωί έως το βράδυ είναι να επιλέξετε το σωστό κομμάτι, όχι μόνο για την περίσταση, αλλά και για το σωματότυπό σας.

Για να το καταφέρετε αυτό, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας διάφορους
παράγοντες, οι πιο σημαντικοί από τους οποίους είναι το στυλ του φορέματος, το μήκος και το ύφασμά του.

Όσον αφορά στο στυλ, θα πρέπει να επιλέξετε ένα φόρεμα που να κολακεύει το σώμα σας -τα φορέματα σε γραμμή Α είναι κορυφαία επιλογή, αφού κολακεύουν μοναδικά κάθε γυναικείο σώμα.

Και αν πρόκειται να το φορέσετε όλη την ημέρα, το μήκος του φορέματός σας καλό είναι να φτάνει μέχρι το γόνατο ή μέχρι τη μέση της γάμπας, ώστε να είναι πιο πρακτικό.

Τέλος, όσον αφορά στο ύφασμα, προτιμήστε φυσικά υφάσματα που επιτρέπουν στο δέρμα σας να αναπνέει, όπως το λινό, το μετάξι ή το βαμβάκι. Πιστέψτε μας, ακόμα και τα πιο απλά καθημερινά φορέματα μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακά night looks, με το κατάλληλο styling!

Φορέστε παπούτσια-πασπαρτού

Η επιλογή του παπουτσιού είναι ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες που θα σας κάνουν να δείχνετε υπέροχη από το πρωί έως το βράδυ με το φόρεμά σας! Ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια, όπως σανδάλια, μπαλαρίνες ή sneakers είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας δραστηριότητες, όπως τα ψώνια, οι υποχρεώσεις και οι συναντήσεις που μπορεί να έχετε.

Το βράδυ, αντικαταστήστε τα χαμηλά παπούτσια σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, για να δώσετε έναν πιο επίσημο αέρα στην εμφάνισή σας. Μπορείτε μάλιστα να έχετε πάντα στο αμάξι σας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σε ένα ουδέτερο χρώμα, ώστε να τα φοράτε κάθε φορά που θέλετε να μετατρέψετε το πρωινό σας look σε βαρδινό!

Τέλος, μία πολύ καλή εναλλακτική που συνδυάζει την κομψότητα με την άνεση, αν θέλετε να φορέσετε ένα παπούτσι με τακούνι, είναι οι πλατφόρμες.

Ένα άνετο ζευγάρι πλατφόρμες μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπη από το
πρωί, μέχρι το βράδυ, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε παπούτσια!

Απογειώστε το look με τα κατάλληλα αξεσουάρ

Αφού έχετε βρει το σωστό φόρεμα, το επόμενο βήμα είναι να το συνδυάσετε με τα κατάλληλα αξεσουάρ, τα οποία θα απογειώσουν το look σας. Αν ο καιρός είναι ψυχρός, τότε το πρώτο πράγμα που θα χρειαστείτε οπωσδήποτε είναι ένα πανωφόρι.

Στην περίπτωση αυτή, ένα τζάκετ ή ένα σακάκι αποτελούν ιδανικές επιλογές -μπορείτε μάλιστα να τα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε ενδιαφέροντες χρωματικούς συνδυασμούς που θα δώσουν άλλο αέρα στην εμφάνισή
σας.

Έπειτα, θα πρέπει να επιλέξετε και τα κοσμήματα που ταιριάζουν με το look σας. Μπορείτε να φορέσετε διακριτικά κοσμήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας και να τα αντικαταστήσετε με πιο εντυπωσιακά κομμάτια το βράδυ.

Το κολιέ και τα σκουλαρίκια είναι τα κοσμήματα-κλειδιά, τα οποία μπορούν να μετατρέψουν ένα chic πρωϊνό look σε μία βραδινή εμφάνιση που κλέβει όλα
τα βλέμματα!

 

Μην ξεχνάτε τα μαλλιά και το μακιγιάζ

Για ένα πετυχημένο all-day look, είναι πολύ σημαντικό να έχετε δημιουργήσει και ένα all-day μακιγιάζ, καθώς και hair look. Επομένως, για τις πρωινές ώρες, επιλέξτε ένα ελαφρύ μακιγιάζ που θα δίνει την αίσθηση φρεσκάδας και θα βασίζεται σε φυσικούς τόνους, χωρίς να τονίζει πολύ τα μάτια και τα χείλη.

Αντίθετα, για το βραδινό μακιγιάζ, τονίστε τα χείλη σας με ένα έντονο χρώμα κραγιόν, όπως το κόκκινο, κάντε τα ζυγωματικά σας να λάμψουν με λίγο highlighter και δημιουργήστε ένα σαγηνευτικό βλέμμα με ένα smokey look.

Extra tip:

Για να πετύχετε αυτή τη μετάβαση από το πρωινό στο βραδινό μακιγιάζ, καλό είναι να έχετε μαζί σας ένα νεσεσέρ με όλα τα απαραίτητα.

Τέλος, όσον αφορά στα μαλλιά, μπορείτε να τα αφήσετε κάτω, σε χαλαρές μπούκλες κατά τη διάρκεια της ημέρας και να τα πιάσετε σε έναν εντυπωσιακό κότσο το βράδυ!

Το να φορέσετε ένα φόρεμα από το πρωί, μέχρι το βράδυ είναι πιο εύκολο απ’ ότι νομίζετε.Κάνοντας τους κατάλληλους συνδυασμούς και σωστή προετοιμασία, μπορείτε να έχετε ένα αψεγάδιαστο all-day look που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Emily Ratajkowski: Φόρεσε το πιο stylish crop top της σεζόν!

HerNewskl

Rihanna: Eντυπωσίασε με το maternity style της δεύτερης εγκυμοσύνης της

HerNewskl

Ηailey Bieber: Τόλμησε το jellyfish look αποδεικνύοντας πως είναι η πριγκίπισσα της μόδας!

HerNewskl