HerNews.gr
Διεθνή

Kourtney Kardashian: Έφυγε από το νοσοκομείο με τον σύζυγό της Travis Barker μετά από «επείγον οικογενειακό θέμα»

Ο Travis Barker και η έγκυος σύζυγός του, Kourtney Kardashian, εθεάθησαν να φεύγουν από ένα νοσοκομείο το Σάββατο, αφού αυτός και η μπάντα του ανέβαλαν την περιοδεία τους για ένα «επείγον οικογενειακό θέμα».

Στις φωτογραφίες ο ντράμερ και η Kourtney Kardashian εντοπίστηκαν να βγαίνουν από το ιατρικό κέντρο της περιοχής του Λος Άντζελες και να μπαίνουν σε ένα μαύρο SUV με φρουρούς ασφαλείας κοντά τους.

Στα στιγμιότυπα, η Kardashian – η οποία είναι εμφανώς ακόμα έγκυος – φαινόταν “σκοτεινή” καθώς μπήκε γρήγορα στο πίσω μέρος του οχήματος.

Το συμβάν έρχεται μια ημέρα αφότου οι Blink-182 ανακοίνωσαν στο Twitter ότι έπρεπε να ακυρώσουν ξαφνικά την ευρωπαϊκή περιοδεία τους λόγω της έκτακτης ανάγκης της οικογένειας του Barker.

«Λόγω ενός επείγοντος οικογενειακού ζητήματος, ο Travis έπρεπε να επιστρέψει σπίτι στις Ηνωμένες Πολιτείες», έγραψε το ροκ συγκρότημα την Παρασκευή. «Οι παραστάσεις της Γλασκώβης, του Μπέλφαστ και του Δουβλίνου αναβάλλονται. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή του στην Ευρώπη και τις επαναπρογραμματισμένες ημερομηνίες θα δοθούν το συντομότερο δυνατό».

Ώρες πριν δημοσιευτεί η είδηση, ο μουσικός είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες ενός πανό που έγραφε «Μαζί προσευχόμαστε» και μιας αίθουσας προσευχής στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης .

Η πρώην σύζυγος του Barker, Shanna Moakler, είπε ότι «προσευχόταν» για τον ροκ σταρ και τη γυναίκα του αφού άκουσε τα νέα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Λεονάρντο Ντι Κάπριο & Τζίτζι Χαντίντ: Μένουν δύο συνεχόμενες νύχτες σε πασίγνωστο ξενοδοχείο – «Είναι μαζί»

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: “Για αυτόν τον λόγο εγκατέλειψα το παλάτι…”

Her News b

«God Save the King»: Ο Κάρολος Γ’ στέφθηκε βασιλιάς

Her News