HerNews.gr
DECORNEWS

4+1 πράγματα που πρέπει να έχει κάθε είσοδος σπιτιού σύμφωνα με τους σχεδιαστές

Ο σχεδιασμός της εισόδου μπορεί να μην είναι στην κορυφή της λίστας όλων όταν επινοείτε σχεδιαστικές ιδέες για το νέο σας χώρο. Για κάποιους θεωρείται απλά ένα μέρος για να πετάξουν τα υπάρχοντά τους, όμως οι είσοδοι είναι μια συχνά παραμελημένη ζώνη από άποψη αισθητικής και πρακτικότητας. 

Όμως οι ιδέες εισόδου που επιλέγετε, προσφέρουν μια απαστράπτουσα εικόνα της ατμόσφαιρας στο σπίτι σας, την αίσθηση του στυλ σας και μπορούν να αξιοποιηθούν από την άποψη της αποθήκευσης και της χρησιμότητας.

Με μερικά ιδιαίτερα κομμάτια διακόσμησης ή καμβάδες που θα βρείτε στην vipart.gr μπορείτε να ανανεώσετε την είσοδο του σπιτιού σας.

Και μη ξεχνάτε πως η είσοδος κάθε σπιτιού είναι εκείνη που κάνει την πρώτη εντύπωση στους επισκέπτες!

1. Αποθήκευση

Ενσωματωμένη αποθήκευση στην είσοδο από σκούρο γαλαζοπράσινο ξύλο με μαξιλάρια και ψάθινα καλάθια.

Η πρώτη και πιο αναμφισβήτητα σημαντική πτυχή του σχεδιασμού της εισόδου είναι η αποθήκευση. Η σωστή αποθήκευση για αντικείμενα που τείνετε να αρπάζετε καθώς βγαίνετε από το σπίτι (κλειδιά, πορτοφόλι) ή κατεβάζετε κατά την είσοδο, θα μειώσει την ποσότητα ακαταστασίας που μαζεύεται φυσικά σε αυτόν τον χώρο, διασφαλίζοντας ήρεμη ατμόσφαιρα όταν μπαίνεις για πρώτη φορά. Το καλύτερο μέρος για την αποθήκευση σε μια είσοδο είναι ότι μπορείτε να το κάνετε όσο minimal θέλετε, με επιλογές που κυμαίνονται από ενσωματωμένο χώρο στο ντουλάπι ή κάπου απλά για να κρατήσετε μερικά προσωπικά αντικείμενα, ίσως ένα μπολ ή ένα δίσκο. Στη vipart.gr θα βρείτε τον πιο εντυπωσιακό δίσκο για να αποθηκεύετε διάφορα χρήσιμα αντικείμενα στην είσοδό σας. (Δείτε εδώ)

2. Ένα τραπέζι κονσόλας

ένα τραπέζι κονσόλας σε μια είσοδο με μικρά σκαμπό

Αφού έχετε επεξεργαστεί ένα σύστημα αποθήκευσης που λειτουργεί για εσάς, και ιδιαίτερα εάν έχετε επιλέξει σε ένα καλάθι ή έναν δίσκο πάνω από ενσωματωμένα ντουλάπια, θα θέλετε να επιλέξετε ένα τραπέζι κονσόλας για να τοποθετήσετε αυτά τα κομμάτια. Φροντίστε να επιλέγετε αντικείμενα που έχουν διπλούς σκοπούς, ώστε εκτός από αισθητικά ευχάριστα, να είναι και λειτουργικά.

3. Ένας καθρέφτης

Είσοδος με τραπέζι κονσόλας με φωτιστικό με καθρέφτη τοίχου.

Η τοποθέτηση ενός καθρέφτη προσθέτει περισσότερο βάθος στο χώρο και ενισχύει την αντανάκλαση του φωτός, ενώ ένα χαλί εισόδου παγιδεύει τη βρωμιά και προσθέτει χρώμα ή/και υφή. Τυπικά τοποθετημένος πάνω από ένα τραπέζι κονσόλας, ένας καθρέφτης επιτρέπει ελέγχους της τελευταίας στιγμής πριν βγείτε έξω, μπορεί να κάνει μια μικρή είσοδο να φαίνεται μεγαλύτερη και με τις ποικίλες επιλογές σχεδίασης μπορεί να προσθέσει άφθονο οπτικό ενδιαφέρον στον χώρο.

4. Σωστά μελετημένος φωτισμός

Μια ανοιχτόχρωμη είσοδος με πόρτα από σκούρο ξύλο και απλίκες στον ανοιχτόχρωμο τοίχο και χαλί με σχέδια.

Είναι σημαντικό να υπάρχει επαρκής γενικός φωτισμός σε αυτήν την περιοχή μέσω της χρήσης είτε χωνευτού φωτισμού είτε κεντρικού φωτιστικού. Για να αποφύγετε τις σκιές στο πρόσωπο, η τοποθέτηση απλίκων ή η χρήση επιτραπέζιων φωτιστικών και στις δύο πλευρές του καθρέφτη τοίχου είναι ιδανική. Όχι μόνο ο σωστός φωτισμός ενισχύει τα μεμονωμένα στοιχεία σε αυτόν τον τομέα, αλλά δημιουργεί επίσης μια φιλόξενη ατμόσφαιρα και αισθητική. 

5. Κάτι διακοσμητικό

Μια ελαφριά είσοδος με έργα τέχνης σε έντονα χρώματα και πράσινη ξαπλώστρα.

Δεν πρέπει να σκέφτεστε μόνο πώς να οργανώσετε μια είσοδο , αλλά πώς να την κάνετε να νιώθει σαν ένα δωμάτιο από μόνο του. Όπως κάθε χώρος του σπιτιού, η προσθήκη διακοσμητικών κομματιών που προσθέτουν ενδιαφέρον και προσωπικότητα στο χώρο είναι εξίσου σημαντική με την αποτελεσματική αποθήκευση για να κάνετε την είσοδο σας ελκυστική. Στη vipgroup.gr θα βρείτε τα πιο εντυπωσιακά βάζα  για να διακοσμήσετε την είσοδό σας, και για εσάς που θέλετε να μπείτε από νωρίς στο φθινοπωρινό κλίμα, θα βρείτε τις πιο must διακοσμητικές κολοκύθες.

Αν και δεν υπάρχει έλλειψη τρόπων για να σχεδιάσετε και να διακοσμήσετε την είσοδο σας, οι άφθονες επιλογές που σας προσφέρει η vipart.gr σίγουρα θα κάνουν την αγορά νέων κομματιών λίγο πιο εύκολη. 

Νεότερα Άρθρα

5 τρόποι που οι σχεδιαστές διαμορφώνουν ένα άνετο κρεβάτι για επιπλέον ζεστασιά του χειμώνα

HerNews ka

10 αντικείμενα που δεν πρέπει να αποθηκεύετε στο αυτοκίνητό σας, σύμφωνα με τους επαγγελματίες

HerNews ka

Πώς να διώξετε τα έντομα από το σπίτι σας

Her News