HerNews.gr
DECORNEWS

10 αντικείμενα που δεν πρέπει να αποθηκεύετε στο αυτοκίνητό σας, σύμφωνα με τους επαγγελματίες

Εάν περνάτε πολύ χρόνο πίσω από το τιμόνι, το πιθανότερο είναι ότι το αυτοκίνητό σας χρειάζεται καλή τακτοποίηση. Ίσως να έχετε συγκεντρώσει μια συλλογή από μαζεμένες χαρτοπετσέτες στο ντουλαπάκι του συνοδηγού σας από συχνές εξόδους με το αυτοκίνητο.

Ή ίσως υπάρχουν ένα σωρό ποτήρια καφέ και μπουκάλια νερού που έχουν απομείνει από τις μετακινήσεις σας στη δουλειά. Αρκεί να πούμε, ότι έχετε πολλά πράγματα που δεν σας χρειάζονται – και ήρθε η ώρα να χωρίσετε τους δρόμους σας.

Παρακάτω, οι ειδικοί εξετάζουν τι πρέπει να απομακρυνθεί και να αποθηκευτεί αλλού.

 

Κουπόνια και Αποδείξεις

Είναι εντάξει αν αποθηκεύετε αυτό το κουπόνι για έναν δωρεάν καφέ στα γενέθλιά σας. Τι γίνεται όμως με εκείνο το σωρό από ληγμένα κουπόνια και αποδείξεις; Ξεφορτωθείτε όλο αυτό το περίσσιο χαρτί και θα τακτοποιήσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας αστραπιαία.

Εάν υπάρχει κάτι που πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας, μπορείτε να το κρατήσετε σε μια διάφανη θήκη με φερμουάρ που χωράει στο ντουλαπάκι ή την κεντρική κονσόλα.

Πλαστικά μπουκάλια νερού

Πρώτα απ ‘όλα, έχετε ένα ολόκληρο ντουλάπι κουζίνας γεμάτο με επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια νερού , οπότε γιατί γυρίζετε γύρω από ένα πλαστικό μπουκάλι νερό; Μην αφήνετε πολύτιμο χώρο ποτηροθήκης σε αυτά τα κενά και μην τα αφήνετε να κυλιούνται στα πατώματα. Φροντίστε να τα πάρετε καθώς βγαίνετε από το αυτοκίνητο και να βρείτε τον πλησιέστερο κάδο ανακύκλωσης για να αποφύγετε την ακαταστασία του αυτοκινήτου σας.

Καλλυντικά και λοσιόν

Η ανάγκη σας για απαλά, ελαστικά χέρια και χείλη δεν πρέπει να περιλαμβάνει τη διατήρηση της λοσιόν ή του lip gloss στο αυτοκίνητό σας. Οι ακραίες θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στο προϊόν ή να χάσει τη δραστηριότητά του.

Πεταμένα κέρματα

Αυτός είναι ένας εντυπωσιακός σωρός νομισμάτων στη ποτηροθήκη σας.  Ξέρεις τι έχεις επίσης εκεί; Τόνους βακτηρίων. Αν σκέφτεστε πόσο συχνά ανταλλάσσονται χρήματα, δεν είναι περίεργο πόσο βρώμικα γίνονται, γι’ αυτό βγάλτε τα από το αυτοκίνητό σας.

Εξοπλισμός εξωτερικού χώρου

Η ζωή σας είναι μια περιπέτεια, αλλά η πιθανότητα να στήσετε μια σκηνή κάπου στο δρόμο από τη δουλειά είναι μικρή. Οι πιθανότητες να χρειαστείτε αυτόν τον χώρο στο πορτμπαγκάζ για τα ψώνια σας; Υψηλές.

Πάρα πολλές επαναχρησιμοποιήσιμες τσάντες

Πόσες τσάντες έχετε στο πορτμπαγκάζ σας ή στο πάτωμα του πίσω καθίσματος σας; Μάλλον πάρα πολλές. Το να έχετε μια ή δύο σε ετοιμότητα είναι πολύ βολικό όταν κάνετε δουλειές, αλλά δεν χρειάζεστε ένα βουνό από αυτές. 

Στυλό και μαρκαδόροι

Αν νομίζατε ότι ήταν αγγαρεία να καθαρίσετε το «έργο τέχνης» του παιδιού σας από τους τοίχους στο σπίτι, φανταστείτε τώρα να το καθαρίσετε από το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Οι μαρκαδόροι μπορεί να λιώσουν ή να διαρρεύσουν και όλα αυτά μπορεί να προκαλέσουν μεγάλο χάος στο αυτοκίνητό σας εάν τα αποθηκεύσετε εκεί.

Ρούχα γυμναστικής και αθλητικά παπούτσια

Μπράβο σου που πήγαινες στο γυμναστήριο! Αλλά μην ξεχάσετε να πάρετε τα ιδρωμένα ρούχα και τα αθλητικά σας παπούτσια από το αυτοκίνητο, εκτός αν σας αρέσει να καθαρίζετε τη μούχλα από τα ρούχα σας.

Φορητοί υπολογιστές

Η παρατεταμένη έκθεση σε κυμαινόμενες θερμοκρασίες σε ένα αυτοκίνητο μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την απόδοση της συσκευής και να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στις συσκευές. Μια υπερθερμασμένη μπαταρία μπορεί ακόμη και να εκραγεί, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε προσωπικό τραυματισμό ή/και ζημιά. Εάν πρέπει να αφήσετε τον υπολογιστή σας στο αυτοκίνητο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, απενεργοποιήστε τον και τοποθετήστε τον σε μια μονωμένη τσάντα φορητού υπολογιστή μακριά από το άμεσο ηλιακό φως. 

Πάρα πολλά είδη έκτακτης ανάγκης

Είναι καλό να είστε προετοιμασμένοι για το απροσδόκητο. Προσπαθήστε όμως να προετοιμαστείτε για κάθε δυνατό σενάριο έκτακτης ανάγκης και θα διαπιστώσετε ότι οδηγείτε κυνηγετικό όπλο με πάρα πολλά εργαλεία και προμήθειες. Να είστε ρεαλιστές σχετικά με την πιθανότητα να συμβούν ορισμένες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι χώροι που ξεχνάτε να διακοσμήσετε για το φθινόπωρο & οι πιο classy ιδέες

HerNews ka

Κρεβατοκάμαρα: Πως θα την μετατρέψεις σε sexy καταφύγιο;

Her News b

Αγαπάτε το μωβ χρώμα; Η σημασία που έχει στο Φενγκ Σούι

Her News