HerNews.gr
Social News

Sam Asghari: Έκανε unfollow από το Instagram την Britney Spears 2 εβδομάδες μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου

Ο Sam Asghari έκανε unfollow την Britney Spears στο Instagram δύο εβδομάδες μετά την αίτηση διαζυγίου από την ποπ σταρ.

Οι θαυμαστές με τα μάτια του αετού παρατήρησαν τη Δευτέρα ότι ο Sam Asghari σταμάτησε να ακολουθεί την εν διαστάσει σύζυγό του στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.

Η Britney Spears ήταν μόνο ένα από τα πολλά “θύματα”, καθώς ο Asghari ακολουθούσε 327 λογαριασμούς στο Instagram στις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά έκτοτε μείωσε τη λίστα του σε 240.Sam Asghari και Britney Spears

Αρκετά ειδησεογραφικά πρακτορεία ανέφεραν πρόωρα την περασμένη εβδομάδα ότι ο πρώην personal trainer είχε κάνει unfollow την Britney στο Instagram.

Ωστόσο, φάνηκε να ήταν ένα σφάλμα που προκλήθηκε από την σύντομη απενεργοποίηση του λογαριασμού της Spears, καθώς επέστρεψε στην ενότητα “Following” του Asghari λίγες ώρες αργότερα.

Britney Spears και Sam Asghari

Το unfollow στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έρχεται αφότου πήγε στο δικαστήριο στις 16 Αυγούστου για να τερματίσει τον 14μηνο γάμο του με την Britney Spears.

Ο Sam Asghari, φέρεται να υποπτευόταν ότι η Spears τον απατούσε με ένα μέλος του προσωπικού της αν και οι πηγές επέμειναν ότι δεν υπήρχε απιστία .

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Νικόλ Κιντμαν: Το παράπονό της για τον πρώην της, Τομ Κρουζ

Her News b

Γιάννης Στάνκογλου: Το νέο τατουάζ του ξεσήκωσε τo Instagram

Her News b

Θεοφανία Παπαθωμά για υπόθεση Αλέξη Γεωργούλη: «Αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό»

Her News