HerNews.gr
Ελλάδα

Βόλος: Δραματική επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγού από δρόμο που κατέρρευσε

Όπως φαίνεται και στα πλάνα του MEGA, η έντονη βροχόπτωση που πλήττει την Μαγνησία τα τελευταία 24ωρα είχε ως αποτέλεσμα να κοπεί στη μέση ο δρόμος που οδηγεί προς το νότιο Πήλιο.

Δραματική ήταν η επιχείρηση διάσωσης του οδηγού, με τους άντρες της ΕΜΑΚ να κατεβαίνουν κάτω στο αυτοκίνητο, το οποίο είχε αναποδογυρίσει και προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον οδηγό του οχήματος.

Στο σημείο βρέθηκε και μπουλντόζα, η οποία έδεσε ιμάντα στον άξονα του αυτοκινήτου προκειμένου να μετακινηθεί και να απεγκλωβιστεί στη συνέχεια ο οδηγός, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκόταν και φορείο προκείμενου να απομακρυνθεί ο οδηγός με ασφάλεια από το σημείο.

Λίγο πριν τις 08:30 οι άντρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ο οποίος έχει τις αισθήσεις του, και αμέσως τον τύλιξαν με ισοθερμικές κουβέρτες.

Άτομα που βρέθηκαν στο σημείο περιγράφουν στο MEGA πώς ο οδηγός βρέθηκε στο κενό, μετά από την κατάρρευση του δρόμου.

«Είμαι από χθες εδώ, ήρθα από Κακκαβιά και σταμάτησα εδώ. Τώρα το πρωί, περίπου πριν από 1 ώρα, πέρασε κατευθείαν και δεν σταμάτησε στο τρίγωνο. Τον είδα κάτω, έπεσε στο ποτάμι», ανέφεραν στο MEGA.

Με αερομεταφορά οι διασώστες κατάφεραν να μεταφέρουν τον τραυματισμένο οδηγό στο ασθενοφόρο, το οποίο θα τον μεταφέρει στο νοσοκομείο στον Βόλο.

Δείτε πλάνα από τη μεταφορά του οδηγού στο ασθενοφόρο:

Νεότερα Άρθρα

Εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικής: Η κατάσταση στα πύρινα μέτωπα

HerNews ka

Φωτιά στον Έβρο: «Ψυχούλες μου όμορφες, κοριτσάκια μου γλυκά» – Μελισσοκόμος αποχαιρετά με λυγμούς τις μέλισσες που κάηκαν (Βίντεο)

HerNews ka

Κώστας Μπακογιάνης: Προεκλογική Συγκέντρωση στα γραφεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μικροεμπόρων

HerNews ka