HerNews.gr
Social News

Ξεσπά η Νένα Χρονοπούλου για τον χαμό του 36χρονου Αντώνη: «Σε αυτή τη χώρα “πνίγουμε” τα παιδιά ΑμεΑ»

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon τον έσπρωξαν ενώ βρισκόταν στον καταπέλτη για να επιβιβαστεί την ώρα που ξεκινούσε ο απόπλους το βράδυ της Τρίτης 5/9 στο λιμάνι του Πειραιά.

Μάλιστα τα βίντεο που έχουν έρθει στη δημοσιότητα σοκάρουν την κοινή γνώμη βλέποντας την άνευ λόγου αποτρόπαια επίθεση στον άτυχο Αντώνη αλλά και το γεγονός ότι κανείς δεν τον βοήθησε και τον άφησαν να πνιγεί.

Η Νένα Χρονοπούλου εξέφρασε με τη σειρά της την αγανάκτησή της για το τραγικό συμβάν με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Ένας άνθρωπος με νοητική υστέρηση παραμένει πάντα παιδί, και η συμπεριφορά του είναι αυτή που “προδίδει” την ιδιαιτερότητα του.

Όποιος τοποθετείται σε επαγγελματική θέση που έχει άμεση επαφή με το κοινό, οφείλει να έχει ικανότητα “διάκρισης” και λόγω εμπειρίας αλλά πάνω απ’ όλα λόγω ανθρωπιάς για να αντιμετωπίσει ανάλογα έναν άνθρωπο με οποιοδήποτε είδος αναπηρίας.

Αν’ αυτού σ’ αυτή τη χώρα “πνίγουμε” τα παιδιά ΑμεΑ (γιατί ο άνθρωπος με νοητική υστέρηση μένει πάντα παιδί), σε κεντρικά λιμάνια και μετά ταξιδεύουμε σα να μην τρέχει τίποτα !!!

Δίχως να ειδοποιήσουμε το λιμενικό…

Δίχως να φωνάξουμε βοήθεια…
Δίχως να σταματήσουμε το καράβι…

Δίχως να μας νοιάξει ότι ένας άνθρωπος πνίγεται στα απόνερα…Όποιος και να είναι αυτός…
Δίχως να του ρίξουμε ένα σωσίβιο…

Αλλά και γιατί να του το δώσουμε αφού δεν έπεσε από μόνος του, κάποιοι του επιτέθηκαν και τον έσπρωξαν…Σ’ αυτή τη χώρα, χάθηκε το φιλότιμο…
Βλέπουμε το “θάνατο” σαν κάτι φυσικό ακόμα και όταν τον έχουμε προκαλέσει οι ίδιοι…

Σ’ αυτή τη χώρα κάποτε γεννιόντουσαν φιλόσοφοι, επιστήμονες, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών και σήμερα κλωνοπιούνται μέσω της ατιμωρησίας δολοφόνοι…

ΥΓ. Ο μόνος που δεν ευθύνεται είναι ο καπετάνιος !

ΥΓ2. Οι μεγάλες εταιρείες οφείλουν να εκπαιδεύουν το προσωπικό τους για τη συμπεριφορά που πρέπει να έχουν απέναντι στους ΑμεΑ.

ΥΓ3. Εύχομαι και ελπίζω να αντιμετωπιστεί η συγκεκριμένη περίπτωση αλλά και όλες οι περιπτώσεις που αφορούν τους ΑμεΑ, με τη σοβαρότητα και την αυστηρότητα που αντιμετωπίζονται όσοι κακοποιούν τα ζώα…

Γιατί σ’ αυτές τις περιπτώσεις οι ποινές είναι αυστηρότερες από εκείνες που υπάρχουν για τους ανθρώπους…

ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ !», έγραψε η Νένα Χρονοπούλου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Παππά: Ο ρόλος της γιαγιάς και το πρόβλημα υγείας – «Αυτό που πέρασα ήταν πολύ σοβαρό»

Her News

Γενέθλια για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Ο Πάνος Βλάχος της έφερε τούρτα

Her News

Selena Gomez: Η Mob Wife εμφάνισή της για τα γενέθλια του συντρόφου της Benny Blanco

HerNews ka