HerNews.gr
Social News

Kourtney Kardashian: «Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας»

Η Kourtney Kardashian Barker συνεχίζει να ξεκουράζεται μετά από ένα πρόσφατο ιατρικό επεισόδιο που αφορούσε το αγέννητο μωρό της.

Δίπλα σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία των χεριών τους πλεγμένα στο Instagram, η Kourtney έγραψε: «Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας».

Έγκυος Kourtney Kardashian Barker

«Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου που έσπευσε στο πλευρό μου από την περιοδεία για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά, ο βράχος μου. Και στη μαμά μου, ευχαριστώ που μου κρατάς το χέρι μέσα σε αυτό.

Ως κάποια που είχε τρεις πολύ εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για τον φόβο να πάω εσπευσμένα για επείγουσα επέμβαση στο έμβρυο. Δεν νομίζω ότι κάποιος που δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να αρχίσει να καταλαβαίνει αυτό το συναίσθημα του φόβου», μοιράστηκε. «Έχω μια εντελώς νέα κατανόηση και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να πολεμήσουν για τα μωρά τους ενώ ήταν έγκυες».

Κατέληξε, «Δόξα τω Θεώ. Η έξοδος από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλιά μου και ασφαλής ήταν η πιο αληθινή ευλογία».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Bella Hadid: Η ενημέρωση για την απεξάρτιση της – «Είμαι σχεδόν 10 μήνες χωρίς αλκοόλ»

HerNews ka

Δανάη Μπάρκα: Η συγκινητική δημοσίευση για τη γιαγιά της

HerNewskl

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η αρχική ιδέα για το «Maestro» και τα επόμενα σχέδιά του

HerNews ka