HerNews.gr
Μόδα

Πάμελα Άντερσον: Εντυπωσιάζει με total white εμφάνιση

Η Πάμελα Άντερσον παρευρέθηκε στα αποκαλυπτήρια του νέου pop-up της Pandora’s Diamond District στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Τετάρτης.

Φορούσε ένα σχεδόν ολόλευκο σύνολο, με λευκό παντελόνι και λευκό πουκάμισο, με μαύρα παπούτσια και μίλησε αποκλειστικά με το PEOPLE για τη νέα καμπάνια της Pandora που πρωταγωνιστεί με τους γιούς της η οποία παρουσιάζει τις τρεις νέες συλλογές κοσμημάτων με διαμάντια που καλλιεργούνται στο εργαστήριο , Pandora Era, Pandora Talisman και  Pandora Nova.Pandora Diamonds Πάμελα Άντερσον

«Πριν από πολύ καιρό, όταν οι άνθρωποι ήθελαν να κάνουν καμπάνιες μαζί μου, υπήρχε πάντα κάποιος λόγος που δεν μπορούσα να το κάνω», δήλωσε αρχικά η Άντερσον.

«Αυτό ήταν πριν από 20 χρόνια, και ήμουν πολύ απογοητευμένη με ό,τι μπορούσα να δουλέψω. Και τώρα είναι απλώς μόδα και είναι ωραίο να το αγκαλιάζεις”, λέει, προσθέτοντας, “Λατρεύω τη γοητεία. Μου αρέσει να είμαι λαμπερή. Και ενώ μπορεί να με ελκύουν πολύ ακριβές μάρκες, αυτή είναι πιο προσιτή και μου αρέσει αυτό».

Ράντον Τόμας Λι, Πάμελα Άντερσον και Ντύλαν Τζάγκερ Λι

“Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις τα παιδιά στην καμπάνια. Τα αγόρια”, λέει η Πάμελα Άντερσον, πριν διορθωθεί. “Όχι τα παιδιά. Τα αγόρια, οι άντρες. Οι δύο άντρες μου.” 

Μιλώντας για τα απομνημονεύματά της τον Ιανουάριο, η Άντερσον είπε ότι στην πραγματικότητα ήταν οι γιοι της που την έπεισαν να ανοιχτεί επιτέλους και να μοιραστεί την προσωπική της ιστορία με τον κόσμο. «Ήταν αυτοί που με ενθάρρυναν να πω την ιστορία μου», είπε τότε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pandora (@theofficialpandora)

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Bella Hadid: Το αποκαλυπτικό «comeback» για το εξώφυλλο του περιοδικού Perfect

HerNews ka

Chanel Νο5 : To θρυλικό άρωμα ως ιστορική έμπνευση !

Her News b

Salma Hayek: Με ολόσωμο μαγιό απολαμβάνει τον πρωινό καφέ της

Her News