HerNews.gr
Social News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μας αξίζει μια καλύτερη Ελλάδα. Για εμάς και τα παιδιά μας»

Σταματίνα Τσιμτσιλή-hernews

Συγκλονισμένη από τις απανωτές τραγωδίες που βιώνει η χώρα μας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξέφρασε την αγανάκτησή της μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στην ανάρτησή της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών, στις φωτιές, στην κακοκαιρία αλλά και στην τραγωδία της δολοφονίας του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Πόσες εθνικές τραγωδίες να αντέξει ένας λαός; Πόσο άλλο να θρηνήσουμε και να απογοητευτούμε και πώς να προσπεράσουμε τόσα αμέτρητα γιατί; Γιατί χάθηκαν άδικα τόσοι άνθρωποι στα Τέμπη, γιατί ο Έβρος καιγόταν για 15 ημέρες και έμεινε πίσω μόνο στάχτη και γιατί μία κακοκαιρία που είχε προβλεφθεί αφήνει πίσω της τόσους νεκρούς;

Αλήθεια γιατί ένα τριανταεξάχρονο παλικάρι που απλά έτρεξε να προλάβει το πλοίο δολοφονήθηκε και εγκαταλείφθηκε σα να μην τρέχει τίποτα ενώπιον τόσων ανθρώπων; Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ότι στην Ελλάδα του 2023 ή θα καιγόμαστε ή θα πνιγόμαστε ή θα μας σκοτώνουνε εν ψυχρώ. Μας αξίζει μια καλύτερη Ελλάδα. Για εμάς και τα παιδιά μας».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Γερονικολού: Καμάρωσε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στο θέατρο – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Συναντήθηκαν τυχαία στη Μύκονο & δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα – ΒΙΝΤΕΟ

HerNews ka

Σοφία Μουτίδου: Σε μεγάλο πένθος η ηθοποιός – “Έφυγε” από τη ζωή ο πατέρας της

HerNews ka