HerNews.gr
Μόδα

Blake Lively: Η λαμπερή εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Η Blake Lively έκανε την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα, φορώντας μια αστραφτερή φόρμα καμπάνα με χρυσές παγιέτες.

Η πρωταγωνίστρια του “Gossip Girl” έλαμψε στο γεμάτο αστέρια σόου του Michael Kors στο Μπρούκλιν με μια χρυσή φόρμα που αγκαλιάζει τις καμπύλες, εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’70 με μια στενή δερμάτινη ζώνη στη μέση.

Η Blike Lively φόρεσε επίσης για να ολοκληρώσει το look υπερμεγέθη σκουλαρίκια, μπρονζέ μακιγιάζ και μπούκλες ντίσκο για να συνεχίσει τις ρετρό επιρροές της για την επίδειξη μόδας στο Domino Park στο Williamsburg.  

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gala (@galafr)

Η μαμά τεσσάρων παιδιών μπορεί να αφιερώνει χρόνο για λαμπερές εκδηλώσεις μόδας, αλλά ήταν επίσης ενθουσιασμένη όταν μαγείρεψε με έναν διάσημο Γάλλο σεφ ζαχαροπλαστικής στο Παρίσι λίγο πριν από την εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη.

Την Κυριακή, η Lively πέρασε χρόνο στο Παρίσι με τον σεφ Σεντρίκ Γκρολέ και έδειξε τη μοντέρνα εμφάνιση της κουζίνας στο Instagram και στα Stories της.

«Είναι κατάλληλο να φοράτε ποδιές για να ψήσετε, αλλά όταν ψήνετε με τον βασιλιά @cedricgrolet, απαιτείται @chanelofficial @loubtinworld», έγραψε η Blake Lively στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Φόρεσε το λευκό ζιβάγκο με τον πιο chic τρόπο

HerNewskl

Taylor Swift: Φόρεσε δημιουργία της Celia Kritharioti στο νέο της video clip

HerNewskl

Λένα Ζευγαρά: Εντυπωσίασε με total white look της στις «Ημέρες Θάλασσας 2023»

Her News