HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Κεφάλαιο Προκαταρκτικά: Όταν κάνουν την διαφορά στο κρεβάτι

lips

Τα προκαταρκτικά δεν αποτελούν απλά πεντάλεπτο ζέσταμα. Είναι εκεί που κρύβεται όλη η ουσία για να έρθετε και οι δύο στην ιδανική κατάσταση για ακόμα πιο εκρηκτικό σεξ. Με άλλα λόγια, αξίζει τον κόπο να δώσετε λίγη παραπάνω έμφαση στην παράταση της αγωνίας…

Μην βιάζεσαι λοιπόν! Πάρε το χρόνο σου και δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα με τα προκαταρκτικά για να αυξήσεις την επιθυμία για σεξ και για να απολαύσετε και οι δύο αυτό που θα ακολουθήσει. Πως; Ακολουθώντας τα παρακάτω:

couple

Πλήρης ενημέρωση..

Μην παραμένεις σιωπηλή. Δείξε του τον ενθουσιασμό και το πάθος σου , εκφράσου ελεύθερα, ώστε να ανεβάσεις τη λίμπιντό του. Λειτουργικό και πολύ αποτελεσματικό. Μπορείς ακόμη να σταματήσεις αυτό που κάνεις για μερικά δευτερόλεπτα , να τον κοιτάξεις στα μάτια και να του υπενθυμίσεις πόσο πολύ το απολαμβάνεις.

Σώμα με σώμα ..

Μάθε να συντονίζεις τις κινήσεις  σου με το υπόλοιπο σώμα. Βάλε στο παιχνίδι τα χέρια σου για να μεταφέρεις όσο το δυνατόν περισσότερα ερεθιστικά vibes σε εκείνον και προσπάθησε να τον κοιτάς κατάματα, με βλέμμα όλο υποσχέσεις για το τι θα ακολουθήσει.

Η γάτα , που γίνεται τίγρης..

Στα προκαταρκτικά συνήθως η γυναίκα αναζητά μια αργή αποπλάνηση. Οι άντρες πάλι θέλουν μια πιο δυναμική προσέγγιση. Συμπέρασμα; Την επόμενη φορά βγάλε το ζωώδες ένστικτό σου και δώσε περισσότερο πάθος στα προκαταρκτικά. Κάποιες στιγμές μπορεί να είναι καλύτερες, αν αφήσεις την γατούλα που είσαι και δείξεις την τίγρη που κρύβεις μέσα σου. Απόλαυση στο μάξιμουμ! Κάντο, και θα μας θυμηθείς..

Ας μην τελειώσει.. ποτέ!

Πάμε τώρα στα πιο σκληρά μέτρα! Με το να φέρνεις τον δικό σου στο σημείο να θέλει να τελειώσει, αλλά να τον καθυστερείς κάθε φορά ,θα του χαρίσεις τον καλύτερο οργασμό. Δεν νομίζουμε ότι πρέπει να σου εξηγήσουμε πως θα τον σταματήσεις ..

woman

Extra tips: 

  • Η αυτοπεποίθηση είναι απαραίτητη. Άσε τις ντροπές, για άλλες καταστάσεις, και κάνε όλα όσα έχεις σκεφτεί και θες.
  • Τόλμησε και το άκρως κινηματογραφικό στριπτίζ. Προθέρμανση.. στην προθέρμανση.
  • Βάλε φαντασία, σε ό,τι και αν κάνεις.. 
  • Και μην ξεχνάς.. αφού κάνεις σε εκείνον , μπορεί να τα κάνει σε εσένα.. αν όχι; Κάντα μόνη σου, και άστον να βλέπει! 

 

Νεότερα Άρθρα

Γιατί το σεξ στο πρώτο ραντεβού θα μπορούσε να καταστρέψει μια πιθανή σχέση;

HerNews ka

Σεξ: Γιατί αιμορραγούμε μετά;

Her News b

Πέος: Τι συμβαίνει καθώς ο άντρας μεγαλώνει

Her News b