HerNews.gr
Beauty

Kate Middleton: Έκανε την πιο σικάτη αλλαγή στα μαλλιά της

Kate Middleton

Η Κate Middleton είναι γνωστή για την κομψότητά της και την προσεγμένη εμφάνισή της. Ακόμα και όταν αποφασίζει να κάνει κάποια αλλαγή στο hair look της, επιλέγει προσεκτικά και με μελέτη τις λεπτομέρειες.

Kate Middleton

Το πιο πρόσφατο hair look που παρουσίασε είναι μια ανανέωση για την άνοιξη και το φθινόπωρο.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας πρόσθεσε “curtain bangs” στο χτένισμά της, τα οποία πλαισιώνουν αρμονικά το πρόσωπό της. Αυτό το είδος φράντζας είναι διαχρονικό και προσθέτει φρεσκάδα στην εμφάνισή της. Επίσης, διατήρησε το μήκος των μαλλιών της στο ίδιο επίπεδο, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη φινέτσα στο look της.

Kate Middleton: Έκανε την πιο σικάτη αλλαγή στα μαλλιά της

Όσον αφορά το χρώμα, η Κate Middleton διατήρησε μερικές φωτεινές ανταύγειες στα μαλλιά της, αλλά φαίνεται να έχει επιλέξει ένα ελαφρώς πιο ψυχρό καστανό χρώμα σε σύγκριση με την πιο ζεστή απόχρωση που είχε τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η αλλαγή αυτή προσθέτει ανανέωση στην εμφάνιση της Κate Middleton χωρίς να χάνει τον κλασικό και κομψό της χαρακτήρα. Είναι ένα παράδειγμα του πώς κάποιες μικρές αλλαγές στο χτένισμα μπορούν να ανανεώσουν μια εμφάνιση και να την κάνουν πιο κομψή και φρέσκια για τη νέα εποχή.

Κate Middleton

Kate Middleton: Πρέπει να δοκιμάσετε την αγαπημένη της σαλάτα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανοιξιάτικο manicure: 5 προτάσεις για μακριά νύχια

HerNewskl

Βίκυ Καγιά: Δοκίμασε το micro-french manicure και είναι πιο κομψή από ποτέ

HerNewskl

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έκανε το πιο ρομαντικό μανικιούρ για το καλοκαίρι

HerNewskl