HerNews.gr
Συνταγές

Kate Middleton: Πρέπει να δοκιμάσετε την αγαπημένη της σαλάτα

Το μεγαλύτερο μέρος του καθημερινού μενού της Kate Middleton πρέπει πιθανώς να είναι το ίδιο με αυτό που τρώει η υπόλοιπη οικογένεια. 

Αν βρεθήκατε κι εσείς όμως κάποιες φορές στη διάθεση να διοχετεύσετε την εσωτερική σας Mia Thermopolis και να νιώσετε σαν πραγματική βασίλισσα, τώρα μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σαλάτα της Kate Middleton.

Μια εσωτερική πηγή κοντά στην Middleton είπε: «Η Kate προτιμά τα βιολογικά τρόφιμα για μεσημεριανό γεύμα. Ενσωματώνει όσο το δυνατόν περισσότερα ακατέργαστα συστατικά». Αποκαλύφθηκε ότι της αρέσει πολύ να τρώει μια ενυδατική σαλάτα καρπούζι. Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για φαγητό όχι μόνο μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα, αλλά κι όλο τον χρόνο χάρη στα θρεπτικά της οφέλη.

«Οι σαλάτες με καρπούζι αποτελούν βασικό κομμάτι του μεσημεριανού γεύματος της Kate και περιλαμβάνουν ζουμερό ροζ καρπούζι αναμεμειγμένο με αβοκάντο, κρεμμύδι, αγγούρι και τυρί φέτα, τον τέλειο συνδυασμό γλυκού και αλμυρού», είπε η πηγή. 

Λοιπόν, πώς μοιάζουν τα υλικά αυτής της βασιλικής σαλάτας;

Για αρχή, και τα οκτώ συστατικά του πιάτου έχουν μια σειρά από οφέλη για την υγεία, κάνοντας αυτή τη σαλάτα καρπούζι τόσο γευστική, όσο και εξαιρετικά καλή για εσάς. 

Η εύκολη συνταγή περιλαμβάνει ένα μείγμα φρούτων και βοτάνων, όπως ψιλοκομμένο καρπούζι, αγγούρι, αβοκάντο και μέντα. 

Η θρεπτική σαλάτα ολοκληρώνεται με μηλόξυδο, που ενισχύει το έντερο. Επίσης έχει χυμό λάιμ γεμάτο βιταμίνες. Δεν λείπει το ελαιόλαδο και η θρυμματισμένη φέτα.

Συστατικά

3 φλιτζάνια καρπούζι, χωρίς κουκούτσι και σε κύβους

1 αγγούρι, ψιλοκομμένο

1 αβοκάντο, ψιλοκομμένο

1/2 φλιτζάνι τυρί φέτα, θρυμματισμένη

1 ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένο

1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο

2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο

Αλάτι και πιπέρι, για γεύση

Εκτέλεση

Καθαρίστε το καρπούζι σας, κόψτε το σε κύβους και προσθέστε το σε ένα μπολ.

Ξεφλουδίστε το αβοκάντο σας κι αφαιρέστε το κουκούτσι. Κόβουμε σε κύβους και προσθέτουμε στο καρπούζι.

Κόψτε το αγγούρι σας σε μικρά κομμάτια και προσθέστε το σε ένα μπολ.

Τρίβετε ή κόβετε τη φέτα σας σε μικρούς κύβους και προσθέτετε στο μπολ.

Προσθέστε το μηλόξυδο, το λάιμ και το ελαιόλαδο σας.

Στη συνέχεια αλατοπιπερώνουμε.

Ψιλοκόψτε τα φύλλα μέντας και προσθέστε τα μέσα.

Σερβίρετε κι απολαύστε!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Scrambled eggs: Ο σωστός τροπός για να φτιάξεις το πιο νόστιμο breakfast

Her News b

Πανεύκολο και θρεπτικό παρφέ φράουλας με 3 υλικά!

HerNews ka

Cupcakes με πορτοκάλι: Η χριστουγεννιάτικη εκδοχή τους

HerNewskl