HerNews.gr
Ελλάδα

Πειραιάς: Ο 68χρονος που σκότωσε 39χρονο μετά από διαπληκτισμό δημιουργούσε συχνά προβλήματα στη γειτονιά

Ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος, προχώρησε σε μία αποκάλυψη για τη δολοφονία του 39χρονου που δέχθηκε πυροβολισμούς στο κεφάλι από 68χρονο σε πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους στον Πειραιά.

Σοκ προκαλεί μία ακόμα εν ψυχρώ δολοφονία που έλαβε μέρος στον Πειραιά.

Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το υπαίθριο πάρκινγκ που δούλευε το θύμα, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι δύο άντρες σχετικά με την λειτουργία του πάρκινγκ.

Ένας 68χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι έναν 39χρονο και λίγο μετά τη δολοφονία πήγε στο σπίτι όπου συνελήφθη.

Ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε στο LIVE NEWS πως ο 68χρονος είναι συνταξιούχος ναυτικός και δημιουργούσε συχνά προβλήματα στη γειτονιά, όχι μόνο με τον συγκεκριμένο υπάλληλο του παρκινγκ που είχε συχνά διαπληκτισμούς, με αφορμή όπως υποστήριζε ότι πάρκαρε τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο και τον ενοχλούσε.

Ο άνδρας όμως, είχε δημιουργήσει πρόβλημα και με μία άλλη γυναίκα που έμενε σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας τους καθώς όπως έλεγε έκανε θόρυβο το air-condition του σπιτιού της.

Οι Αρχές εξέτασαν το εάν έχει νοσηλευτεί ποτέ σε ψυχιατρική κλινική ή εάν έχει ψυχιατρικά προβλήματα αλλά δε διαπίστωσαν κάτι τέτοιο.

Σχετικά με την καραμπίνα που χρησιμοποίησε, οι Αρχές διαπιστώσαν πως δεν είχε  άδεια ενώ ο δράστης υποστήριξε πως ήταν του πατέρα του και την είχε σε ένα μπαούλο.  Ο 68χρονος έμενε μόνος του και δεν είχε κάποιον συγγενή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, κάθε χρόνο σημειώνονται περίπου 8.000 επιθέσεις για επικίνδυνες σωματικές βλάβες για ασήμαντη αφορμή.

Νεότερα Άρθρα

Φωτιές: Σύσκεψη για Έβρο και Πάρνηθα υπό τον πρωθυπουργό – Τι αποφάσισε η κυβέρνηση

HerNews ka

Το γραφείο του πρωθυπουργού υιοθέτησε Λαμπραντόρ που θα γίνει οδηγός τυφλού

Her News

Πάτρα- Ζήνα Κουτσελίνη: “Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει και θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο”

HerNewskl