HerNews.gr
Beauty

Lady Gaga: Το νέο της hair look ως Harley Quinn για την ταινία “Joker” φαίνεται πως θα γίνει η επόμενη τάση

Η Lady Gaga μοιράστηκε την πρώτη ματιά στα κομμένα μαλλιά της ως Harley Quinn στο Instagram την Τετάρτη, καθώς ολοκληρώνει τα γυρίσματα της ταινίας της DC Comics, “Joker: Folie à Deux”  και οι θαυμαστές της έχουν ενθουσιαστεί για την ανατριχιαστική μεταμόρφωσή της.

«Αυτό είναι ένα περιτύλιγμα», έγραψε η Lady Gaga στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Στη φωτογραφία, η Gaga έχει τα κανονικά  ξανθά μαλλιά της με ένα  μπομπ καρέ μέχρι το πηγούνι και αφέλειες.

Το βαρύ μαύρο eyeliner της είναι “μουτζουρωμένο” κάτω από τα μάτια της και φοράει μουτζουρωμένο κόκκινο κραγιόν γύρω από τα χείλη της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Η Lady Gaga έχει το χαρακτηριστικό στυλ “αρλεκίνου” του χαρακτήρα και φοράει ένα κεντημένο μαύρο σακάκι πάνω από ένα ασπρόμαυρο τοπ με βολάν από τούλι στη λαιμόκοψη.

Η τραγουδίστρια ανέλαβε τον ρόλο της Harley Quinn από τη Margot Robbie, η οποία υποδύθηκε την Harley Quinn στα “The Suicide Squad” και “Birds of Prey”, και οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν μια νέα εικόνα του εμβληματικού κωμικού χαρακτήρα.

Δυστυχώς, οι θαυμαστές που ανυπομονούν για τη Harley Quinn της Gaga θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα, καθώς το “Joker: Folie à Deux” είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου 2024  ακριβώς στην ώρα της για να αναδημιουργήσει το τρομακτικό της look για το Halloween.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς θα καταλάβετε τον υποτόνο της επιδερμίδας σας σε με ένα απλό βήμα;

HerNewskl

Skincare: Ποια συστατικά ταιριάζουν μεταξύ τους;

HerNewskl

Nails trends: Pastel χρώματα και γραμμικά σχέδια

Her News b