HerNews.gr
Ελλάδα

Πειραιάς: Ηλικιωμένος πυροβόλησε με καραμπίνα 40χρονο άνδρα για μια θέση πάρκινγκ και τον σκότωσε – ΦΩΤΟ

Πυροβολισμοί ακούστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 15/9 στον Πειραιά σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους, όταν ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα 40χρονο υπάλληλο ιδιωτικού πάρκινγκ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον δεύτερο πυροβολισμό ο 40χρονος άνδρας έπεσε κάτω στο έδαφος. Σε δηλώσεις του, καταστηματάρχης που γνώριζε και τον δράστη το θύμα αποκάλυψε πως οι δυο άνδρες ξεκίνησαν να διαπληκτίζονται και μετά ακολούθησαν οι πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, οι δυο άνδρες ξεκίνησαν να διαπληκτίζονται όταν ο δράστης πήγε να παρκάρει και το θύμα του εξηγούσε πως το πάρκινγκ είναι ιδιωτικό.

Ο δράστης που πυροβόλησε στο κεφάλι με καραμπίνα τον 40χρονο, σύμφωνα με μαρτυρίες ανέβηκε ατάραχος στο διαμέρισμα του ενώ λίγο αργότερα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκαν εκεί και τον συνέλαβαν.

Ο 40χρονος εργαζόταν στο ιδιωτικό πάρκινγκ πολλά χρόνια και όπως δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής ήταν ιδιαίτερα ευγενικός και δεν είχε προκαλέσει ποτέ του κάποιο πρόβλημα.

Το θύμα αλβανικής καταγωγής μεταφέρθηκε αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου ωστόσο δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φρίκη: Η μητέρα είχε κλείσει 9 ραντεβού στην 12χρονη – «Μη δει η θεία τα μηνύματα» της έγραφε

Her News

Γκάζι: Συνελήφθη ο συνεργός του κακοποιού που πυροβόλησε τους 3 νεαρούς Κρητικούς

HerNews ka

Πρωτομαγιά: Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί – Απογείωση κρατήσεων

Her News